DLA Piper

Biträdande jurist inom arbetsrätt till DLA Piper

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer och den största byrån på den nordiska marknaden, med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt Stockholmskontor är vi ca 200 medarbetare. Vi erbjuder dig att bli en del av vårt team med skickliga jurister som med ett personligt engagemang och effektivt sätt hjälper våra klienter att göra lyckade affärer. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se
 
Vi erbjuder

Som biträdande jurist på DLA Piper är du en central del i vårt erbjudande till våra klienter. Som senior biträdande jurist förväntas du ha mycket klientkontakt och driva projekt självständigt. Vi satsar på kompetensutveckling i form av utbildning, både lokalt och internationellt, samt mentorskap och kontinuerlig feedback för att du ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential. Vår spelplan sträcker sig långt bortom Sveriges gränser och vi kan därmed erbjuda goda utvecklingsmöjligheter i form av t ex secondment på våra övriga kontor runt om i världen, samt tillgång till specialister inom alla rättsområden världen över.
 
Om rollen

Som biträdande jurist i DLA Pipers arbetsrättsgrupp bistår du klienter i både komplicerade och vardagliga arbetsrättsliga frågor. Du kommer även arbeta med närliggande rättsområden samt allmänna civilrättsliga processer och tvister. Bland våra klienter finns till exempel mediebolag, industriföretag, konsultföretag och banker.
  
Din profil

Vi söker dig som efter juristexamen har minst 8 års praktisk erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom arbetsrättens område, gärna med erfarenhet från advokatbyrå och/eller bolag. För att hjälpa våra klienter på bästa sätt behöver du ha ett genuint intresse för affärer och en god servicekänsla. Då vi arbetar i en internationell miljö tillsammans med DLA Pipers övriga kontor runtom i världen är det viktigt att du, utöver svenska, också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.
 
Din ansökan

Välkommen med din ansökan, bestående av CV, personligt brev, betyg och andra relevanta betyg och intyg. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants, ansökan sker via https://sharprecruitment.se/lediga-tjanster/. För frågor vänligen kontakta Ron Cohen +46 73 518 51 88,
ron.cohen@sharprecruitment.se. alt. ansvarig delägare Johan Sundberg, johan.sundberg@dlapiper.com.
 
Varmt välkommen med din ansökan idag.Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 oktober

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från DLA Piper

Alla jobb hos DLA Piper

Liknande jobb Biträdande jurist inom arbetsrätt till DLA Piper