Didner & Gerge

Compliance Officer till Didner & Gerge Fonder

Didner & Gerge är ett välrenommerat och fristående fondbolag grundat 1994 som bedriver en aktiv förvaltning av egna fonder med målet att skapa god avkastning. Vår investeringsfilosofi går ut på att leta efter bolag som vi bedömer har potential till en god utveckling. Vi är uthålliga och långsiktiga och tar inte hänsyn till kortsiktiga svängningar på börsen. Det viktiga för oss och för våra kunder är resultatet på lång sikt.

Vi söker nu en driven och prestigelös Compliance Officer. Tjänsten är förlagd både till vårt kontor i Uppsala samt det i Stockholm. 

Om rollen 

Som Compliance Officer kommer du att bli en viktig del i utbyggnaden av vår compliancefunktion.

Du ges möjlighet att utvecklas och växa i en spännande miljö där du kommer arbeta med varierande uppgifter nära verksamheten. Inledningsvis kommer du att stödja vår befintliga Compliance Officer, för att sedan stegvis få utökat eget ansvar. 

Till dina arbetsuppgifter hör b.la. följande:

  • Att vara med och utarbeta riktlinjer, policys och instruktioner.
  • Att löpande följa upp verksamhetens regelefterlevnad och genomföra kontroller.
  • Att ge råd och stöd till verksamheten.
  • Att bevaka nya och förändrade regelverk.
  • Att vara kontaktperson till t.ex. FI och andra myndigheter.

Om dig 

Vi söker dig som är utbildad jurist med minst ett års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från fond- eller banksektorn. Har du tidigare arbetat i en regulatorisk eller granskande roll är detta mycket meriterande. 

Som person är du prestigelös, ödmjuk och lyhörd samt besitter hög integritet. Rollen förutsätter också att du är pragmatisk, noggrann och analytisk samt har god organisationsförmåga och stor ansvarskänsla. 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan. I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Peter Ekström på tfn. 070-813 51 85 eller peter.ekstrom@sharprecruitment.se 

Ansvarig rekryterare

Peter Ekström

peter.ekstrom@sharprecruitment.se 

0708135185

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 10 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Didner & Gerge

Alla jobb hos Didner & Gerge

Liknande jobb Compliance Officer till Didner & Gerge Fonder