CSN

Verksamhetsutvecklare Sundsvall

Om arbetsplatsen

På CSN gör vi studier möjligt. Vårt uppdrag är att administrera det svenska studiestödet. Det innebär att vi beslutar om och betalar ut bidrag och lån till dem som studerar i Sverige och utomlands. Vi hanterar återbetalningen av studielån till staten. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Vid staben för utveckling och kommunikation finns enheten utveckling för kund, som ansvarar för att stödja långsiktig utveckling inom bland annat digitalisering och innovation. Vi arbetar enligt ett systemsynsätt och tar stöd av behovsdriven metodik. 

Till enheten söker vi nu en erfaren verksamhetsutvecklare, med kompetens inom digitalisering och samverkan. Som verksamhetsutvecklare kommer du att vara med och utveckla långsiktig planering och strategiska vägval i syfte att skapa nytta för kund, medarbetare och samhälle. Du är en drivande kraft för förändring utifrån en helhetssyn som baseras på verksamhetens förutsättningar och kundernas förväntan. Du kommer att vara med och bidra i utvecklingen av CSNs digitalisering. 

I uppdraget ingår att samverka externt med andra myndigheter och partners, liksom med våra kunder i vårt utvecklingsarbete. I uppdraget ingår även att samverka internt med både stödverksamhet och kärnverksamhet. Du kommer i ditt arbete att samarbeta med andra verksamhetsutvecklare, medarbetare och chefer från olika delar av verksamheten och du är bekväm även med processledande roller.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av verksamhetsutvecklande uppdrag eller projekt, där du även har lett uppdrag. Du har erfarenhet av arbete med samverkan i olika uppdrag och erfarenhet av digital utveckling. Du har högskoleexamen eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

För tjänsten som verksamhetsutvecklare är det meriterande om du har

• arbetat med metodik kring behovsdriven utveckling, t ex tjänstedesign 
• har erfarenhet av arbete med ständiga förbättringar och är bekant med utveckling med systemsyn 
• har tidigare erfarenhet av arbete på statlig myndighet.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och har förmågan att ta del av dokumentation samt uttrycka dig i tal och skrift på engelska samt har kunskaper i Office-paketet. 

Som person tar du initiativ, är drivande och uppnår resultat. Du har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du är trygg i dig själv och kan kommunicera på ett sätt som skapar delaktighet och du visar omdöme vid uttalanden och beslut.

Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor, men kan också agera operativt vid behov. Du har analytisk förmåga och kan väga samman komplex information och du kan förmedla information på ett begripligt sätt.

Anställningens omfattning

Snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   C20969/2018

 

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. 

Om du önskar hjälp med om hur du ansöker - kontakta supporten på 0771-693 693. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 18 oktober . Arbetsort : Sundsvall

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från CSN

Alla jobb hos CSN

Liknande jobb Verksamhetsutvecklare Sundsvall