CSN

Verksamhetscontroller

Om arbetsplatsen

På CSN gör vi studier möjligt. Vårt uppdrag är att administrera det svenska studiestödet. Det innebär att vi beslutar om och betalar ut bidrag och lån till dem som studerar i Sverige och utomlands. Vi hanterar återbetalningen av studielån till staten. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Staben har ansvar för att kommunicera, planera, följa upp och verksamhetsutveckla. På generaldirektörens uppdrag utreder, utvecklar, samordnar och stödjer Staben övriga avdelningar. I Stabens uppdrag ligger att upprätta verksamhetsplan, årsredovisning och budgetunderlag. 
Som verksamhetscontroller i Staben kommer du arbeta med de uppdrag som Staben har ansvar för. Du arbetar nära vår generaldirektör och har Stabschefen som närmaste chef. Du blir en del av en arbetsgrupp på totalt 6 personer och sitter på vårt huvudkontor i Sundsvall. I uppdraget har du ett nära samarbete med övriga controllrar inom CSN. 
Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat som controller i ledningsgrupp på strategisk nivå, du har arbetat med verksamhetsplanering, årsredovisning, budget och uppföljning. 
Inom CSN arbetar vi med att vidareutveckla vår tillitsbaserade styrning.

Kvalifikationer

Vi tror att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande, t ex mot inriktning ekonomi, statsvetenskap eller samhällsvetenskap. Du har minst 5 års erfarenhet av att arbetat som controller i ledningsgrupp på strategisk nivå, samt arbetat med verksamhetsplanering, årsredovisning, budget och uppföljning.

Som person är du känslomässigt stabil, har självinsikt, hög integritet och är trygg i dig själv. Du arbetar bra med andra, är lyhörd och kommunicerar på ett tydligt sätt. 
Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du har en mycket god problemlösande analysförmåga och arbetar bra med komplexa frågor. Vi söker också dig som tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor.

Ansökan

Referensnummer:   C19445/2018

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Om du önskar hjälp med om hur du ansöker - kontakta supporten på 0771-693 693. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Sundsvall

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från CSN

Alla jobb hos CSN

Liknande jobb Verksamhetscontroller