CSN

Studiestödsutredare visstid Göteborg

Om arbetsplatsen

På CSN gör vi studier möjligt. Vårt uppdrag är att administrera det svenska studiestödet. Det innebär att vi beslutar om och betalar ut bidrag och lån till dem som studerar i Sverige och utomlands. Vi hanterar återbetalningen av studielån till staten. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.


Arbetsuppgifter

I din roll som studiestödsutredare kommer du att handlägga och utreda studiestödsärenden. Du kommer att svara på frågor och vägleda våra kunder främst via telefon och e-post. Dina arbetsuppgifter kräver stort kundfokus och därför är ett bra bemötande och god service viktiga delar i arbetet. Som medarbetare på CSN tar du ett aktivt ansvar för att utveckla verksamheten och arbetar med ständiga förbättringar i vardagen. 

Göteborgskontoret arbetar med handläggning av inbetalningsärenden för låntagare bosatta i Sverige och utomlands. Arbetsuppgifterna är omväxlande och består av utredning av inbetalningsärenden samt servicearbete med många kundkontakter.

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning om minst 120 hp. Förutom svenska måste du behärska engelska och vi ser gärna att du har ytterligare språkkunskaper. Erfarenheter av arbete av utredande karaktär, handläggande arbetsuppgifter eller kundkontakter, både via telefon och e-post, är meriterande, gärna från offentlig verksamhet, bank- eller försäkringsbolag. Arbetet kräver även att du har god datavana. 

Vi söker dig som
• arbetar med att ständigt utveckla och förbättra verksamheten
• är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter 
• tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat
• analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem
• är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har förmåga att på ett bra sätt möta olika människor på olika nivåer och med olika förutsättningar och behov
• organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-06-30

Snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   C20861/2018

 

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Om du önskar hjälp med om hur du ansöker - kontakta supporten på 0771-693 693. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 september . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från CSN

Alla jobb hos CSN

Liknande jobb Studiestödsutredare visstid Göteborg