CSN

Studiestödsutredare Sundsvall Tillsvidare

Om arbetsplatsen

På CSN gör vi studier möjligt. Vårt uppdrag är att administrera det svenska studiestödet. Det innebär att vi beslutar om och betalar ut bidrag och lån till dem som studerar i Sverige och utomlands. Vi hanterar återbetalningen av studielån till staten. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.


Arbetsuppgifter

Som studiestödsutredare har du till uppgift att lösa kundens situation på bästa möjliga sätt, utifrån gällande lagar och regler. Du kommer att möta många individer med olika bakgrund och förutsättningar. Oavsett vilken kanal kunden valt att kontakta oss via har du förmåga att anpassa kommunikationen till mottagaren och som målsättning att lösa kundens hela ärende. Du arbetar för att varje kundmöte upplevs enkelt, jämställt och hjälpsamt. En naturlig del i ditt arbete är att guida kunden till självhjälp i våra e-tjänster. 
I gruppen är du en viktig lagspelare som stöttar dina kollegor, bidrar till en god arbetsmiljö och att vi tillsammans når de effekter vi eftersträvar. Som medarbetare på CSN tar du ett aktivt ansvar för att ständigt förbättra verksamheten. 

Kvalifikationer

Som studiestödsutredare är du flexibel, lyhörd, serviceinriktad och initiativtagande. Du trivs i en miljö där du får hjälpa människor. För att uppdraget ska passa dig ska du vara ansvarstagande och strukturerad, ha fallenhet för att skapa goda relationer och upprätta förtroende. Har god kommunikativ förmåga och ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du är en trevlig, tillmötesgående och inkluderande kollega. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har relevant högskoleutbildning om minst 120 hp eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Alternativt avslutade gymnasiestudier och minst två års erfarenhet av att arbeta med handläggning och kundservice. 

Vi förväntar oss att du kan hantera Microsoft Officepaket, företrädesvis Word, Excel och Outlook. 

Mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska och goda kunskaper i tal och skrift i engelska.

Anställningens omfattning

Snarast, enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   C21214/2018

 

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. 

Om du önskar hjälp med om hur du ansöker - kontakta supporten på 0771-693 693. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 17 timmar . Arbetsort : Sundsvall

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från CSN

Alla jobb hos CSN

Liknande jobb Studiestödsutredare Sundsvall Tillsvidare