CSN

Studiestödsutredare Sundsvall

Om arbetsplatsen

På CSN gör vi studier möjligt. Vårt uppdrag är att administrera det svenska studiestödet. Det innebär att vi beslutar om och betalar ut bidrag och lån till dem som studerar i Sverige och utomlands. Vi hanterar återbetalningen av studielån till staten. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall. 

CSN har även i uppdrag att hantera hemutrustningslån för utländska medborgare. Från och med september 2018 får CSN därtill ett nytt uppdrag, hantering av körkortslån för långtidsarbetslösa. 

I Sundsvall söker vi nu studiestödsutredare till vårt nya uppdrag för körkortslån och även inom befintliga uppdrag avseende återbetalning av studielån samt hemutrustningslån.

Drivs du av att överträffa kundens förväntan och håller kundfokus längs hela vägen? Slutför du dina ärenden med hög kvalité i bra tempo? Trivs du i en arbetsroll där du får möjlighet att vara delaktig i förbättringsarbete? Då har vi rollen för dig!

Arbetsuppgifter

Som studiestödsutredare har du till uppgift att lösa kundens situation på bästa möjliga sätt, utifrån gällande lagar och regler. Du kommer att möta många individer med olika bakgrund och förutsättningar. Oavsett vilken kanal kunden valt att kontakta oss via har du förmåga att anpassa kommunikationen till mottagaren och som målsättning att lösa kundens hela ärende. Du arbetar för att varje kundmöte upplevs enkelt, jämställt och hjälpsamt. En naturlig del i ditt arbete är att guida kunden till självhjälp i våra e-tjänster. 

I gruppen är du en viktig lagspelare som stöttar dina kollegor, bidrar till en god arbetsmiljö och att vi tillsammans når de effekter vi eftersträvar. Som medarbetare på CSN tar du ett aktivt ansvar för att ständigt förbättra verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen alternativt avslutade gymnasiestudier och har under minst två år arbetat med handläggning och kundservice och på så sätt inhämtat kunskaper och erfarenheter som är relevanta för arbetet som studiestödsutredare. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete från statlig myndighet eller bank- och försäkringsverksamhet.

Du har goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska. Vi förväntar oss att du kan hantera Microsoft Officepaket, företrädesvis Word, Excel och Outlook. 

Som person har du god samarbetsförmåga och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med kunder. Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du kan väga samman komplex information och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Arbetar med att ständigt utveckla och förbättra verksamheten. Kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar och driver dina processer framåt.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2018-12-31

Ansökan

Referensnummer:   C18782/2018

 

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Om du önskar hjälp med om hur du ansöker - kontakta supporten på 0771-693 693. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 maj . Arbetsort : Sundsvall


Senaste jobben från CSN

Alla jobb hos CSN

Liknande jobb Studiestödsutredare Sundsvall