CSN

Studiestödsutredare Kalmar

Ansvarig Rekryterare

Maria Mattebo Udén

 

maria.mattebouden@svenskaspel.se

Om arbetsplatsen

På CSN gör vi studier möjligt. Vårt uppdrag är att administrera det svenska studiestödet. Det innebär att vi beslutar om och betalar ut bidrag och lån till dem som studerar i Sverige och utomlands. Vi hanterar återbetalningen av studielån till staten. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Som studiestödsutredare har du till uppgift att lösa kundens situation på bästa möjliga sätt, utifrån gällande lagar och regler. Du kommer att möta många individer med olika bakgrund och förutsättningar. Oavsett vilken kanal kunden valt att kontakta oss via har du förmåga att anpassa kommunikationen till mottagaren och som målsättning att lösa kundens hela ärende. Du arbetar för att varje kundmöte upplevs enkelt, jämställt och hjälpsamt. En naturlig del i ditt arbete är att guida kunden till självhjälp i våra e-tjänster. 

I gruppen är du en viktig lagspelare som stöttar dina kollegor, bidrar till en god arbetsmiljö och att vi tillsammans når de effekter vi eftersträvar. Som medarbetare på CSN tar du ett aktivt ansvar för att ständigt förbättra verksamheten. 

Kontoret Kalmar/Lund tillhör Utbetalningsavdelningen som arbetar med handläggning av utbetalningsärenden både för studerande inom gymnasieskolan och vid universitet och högskola. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i MS Office företrädesvis Excel, Outlook och Word. 

Som person arbetar du bra med andra, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande med kunder och har förmågan att på ett bra sätt möta olika människor på olika nivåer och med olika förutsättningar och behov. Du planerar ditt arbete i förväg, organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller tidsramar. Väger samma komplex information och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.

Ansökan

Referensnummer:   C19264/2018

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Om du önskar hjälp med om hur du ansöker - kontakta supporten på 0771-693 693. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : För ungefär en timme sedan . Arbetsort : Kalmar


Senaste jobben från CSN

Alla jobb hos CSN

Liknande jobb Studiestödsutredare Kalmar