CSN

Studiestödsutredare Eskilstuna

Om arbetsplatsen

På CSN gör vi studier möjligt. Vårt uppdrag är att administrera det svenska studiestödet. Det innebär att vi beslutar om och betalar ut bidrag och lån till dem som studerar i Sverige och utomlands. Vi hanterar återbetalningen av studielån till staten. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

I din roll som studiestödsutredare kommer du att handlägga, utreda och besluta studiestödsärenden. Du kommer att läsa och tolka regelverk samt svara på frågor och vägleda våra kunder främst via telefon och e-post. I gruppen är du en viktig lagspelare som bidrar till gemensamma mål. Medarbetarrollen på CSN innebär att du tar ett aktivt ansvar för att utveckla verksamheten och arbetar med ständiga förbättringar. Dina arbetsuppgifter kräver stort kundfokus och därför är ett bra bemötande och god service viktiga delar i arbetet.

Kontoret i Eskilstuna tillhör kontoret Eskilstuna/Linköping och arbetar med handläggning av utbetalningsärenden både för studerande inom gymnasieskolan och vid universitet och högskola.

Kvalifikationer

Du har en kandidatexamen med inriktning mot ekonomi, juridik, samhällsvetenskap eller motsvarande, alternativt avslutade gymnasiestudier och har under minst fem år arbetat med handläggning och kundservice och på så sätt inhämtat kunskaper och erfarenheter som är relevanta för arbetet som studiestödsutredare.

Vi förväntar oss att du kan hantera Microsoft Officepaket samt kommunicerar bra i tal och skrift på svenska och engelska.

Du arbetar bra med andra, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Är självgående och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du utgår från kundens behov i ditt arbete och är lösningsorienterad. Arbetar med att ständigt utveckla och förbättra verksamheten samt organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2018-12-31

Ansökan

Referensnummer:   C18218/2018

 

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Om du önskar hjälp med om hur du ansöker - kontakta supporten på 0771-10 10 29

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Eskilstuna

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från CSN

Alla jobb hos CSN

Liknande jobb Studiestödsutredare Eskilstuna