CSN

Ekonom

Om arbetsplatsen

På CSN gör vi studier möjligt. Vårt uppdrag är att administrera det svenska studiestödet. Det innebär att vi beslutar om och betalar ut bidrag och lån till dem som studerar i Sverige och utomlands. Vi hanterar återbetalningen av studielån till staten. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

På ekonomiavdelningen kan vi erbjuda ett intressant och utvecklande jobb. Vi förser uppdragsgivaren och myndigheter med olika ekonomiska sammanställningar, som till exempel årsredovisning, budgetunderlag och andra ekonomiska rapporter, både vad som avser myndighetens interna verksamhet och uppgifter om utlåningsverksamheten. Avdelningen stöttar också myndigheten internt med diverse ekonomiska analyser.

Avdelningen består av olika funktioner såsom redovisning, controllerverksamhet, säkerhetsfrågor, upphandling och administrativ service.

För närvarande har vi 35 tjänster, varav 14 tjänster är placerade på administrativa enheten och resterande på övriga funktioner inom avdelningen.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med hantering av vår leverantörsreskontra. Det omfattar allt från systemadministration, attestrutiner och kontering till betalningar och avstämningar. Du kommer att fungera som internt stöd till användare av Proceedo, som är vårt e-fakturasystem.

Kvalifikationer

Du har gymnasial utbildning inom ekonomi eller annan gymnasial utbildning med ekonomiska kunskaper inhämtade genom flerårig arbetslivserfarenhet. 

Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann. Arbetet omfattar många kontakter med olika medarbetare inom myndigheten, varför det är viktigt att kunna samarbeta. Arbetet är uppdelat i olika delmoment som man gemensamt ansvarar för vilket innebär att du ska vara strukturerad i ditt arbetssätt men även flexibel och enkelt kunna växla mellan arbetsuppgifter. 

CSN jobbar med ständiga förbättringar och vi ser därför att du är en person som är utvecklingsinriktad. 

I vissa perioder på året är arbetstempot högt och det är därför viktigt att du som person är uthållig, förblir motiverad och fortsätter driva processer fram till avslut eller tills dess att resultat blir uppnådda. 

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska både när det gäller tal och skrift. Det är också önskvärt med goda kunskaper i Excel och Word.

Det är meriterande om du har kunskaper i Agresso och har arbetat med Proceedo eller annat E-handelssystem.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-08-31

Ansökan

Referensnummer:   C17977/2018

 

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Om du önskar hjälp med om hur du ansöker - kontakta supporten på 0771-10 10 29

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 mars . Arbetsort : Sundsvall

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från CSN

Alla jobb hos CSN

Liknande jobb Ekonom