Cascade Drives

Mekanikkonstruktör - Mechanical Engineer

Det här jobbet passar dig som vill vara med och utveckla morgondagens elektromekaniska linjäraktuatorer och högeffektiva planetväxlar. Som mekanikkonstruktör kommer du att ingå i företagets innersta team där var och en arbetar självständigt med en hög grad av flexibilitet kombinerat med eget ansvar. Arbetsuppgifterna ger dig stora möjligheter att vara med och utveckla innovativa lösningar från idé till färdig produkt i en kul och positiv, internationell miljö där många är intresserade av det arbete du gör.

Du kommer att arbeta med utmaningen som den globala trenden inom två områden. Det första är inom vindkraftsindustrin med dess växlar och den andra med växlar vid elektrifiering av arbetsmaskiner som utgör en stark marknadspotential främst inom tung fordonsindustrin 

Din profil

Som person är du nyfiken och tycker om att arbeta med att hitta nya lösningar och utveckla framtida konkurrenskraftiga produkter. Du är van att arbeta självständigt, ta egna initiativ och nå de mål som satts upp. Som team-medlem är du lätt att samarbeta med. Du är öppen för både kollegors och kunders- som leverantörs- synpunkter och olika förslag för att få fram den optimala konstruktionen.

Utbildning och erfarenhet

I grunden har du minimum en högskoleutbildning i maskinteknik eller motsvarande. Arbetet kräver dessutom ett antal års erfarenhet inom mekanik och konstruktion och att du tidigare arbetat med några av marknadens CAD-ritningssystem och meriterande om du har jobbat med Solid Works. Har du erfarenhet av FEM-analyser är det en fördel. 

Din bakgrund innebär att du har en bred teknisk kunskap om olika aspekter av maskiner och mekanisk design. Har du dessutom djupa insikter om hydraulik eller elproduktionsutrustning har du en bra grund för att hantera arbetsuppgifterna. 
Du behärskar engelska i både tal och skrift.

Om företaget

Cascade Drives är ett nyetablerat företag med ett stort inslag av entreprenörsanda som hittills lockat till sig personer med spetskompetens inom flera teknikområden. Företaget har utvecklat en ny typ av elektromekaniskt linjärt manöverdon baserat på ett unikt patent. Tekniken möjliggör en speciell kombination av överföring av höga krafter och hög hastighet som utgör ett konkurrenskraftigt alternativ till andra elektromekaniska och hydrauliska manöverdon. Se filmen, http://cascadedrives.com/cascade-linear-drive-systems/
Företaget är mån att personalen kontinuerlig vidareutbilda sig kring de aktuella teknologierna.

Lön

Marknadsmässig

Anställningsform

Heltid, tillsvidare

Kontakt

Rekryteringen genomförs av ISSY Personal och Rekrytering AB. 
Kontakta Evangelos Voglis per telefon 070-8398 226, för mer information.
Ansökan senast den 24 maj 2018, via www.issypersonal.se med ett CV och personligt brev.

Kontaktperson(er)

Evangelos Voglis

0708 398 226

voglis@issypersonal.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-04-24

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Cascade Drives

Alla jobb hos Cascade Drives

Liknande jobb Mekanikkonstruktör - Mechanical Engineer