CareerGroup

Mediasäljare

Career Group är den mest snabbväxande aktören på den svenska marknaden vad gäller rekrytering, platsannonsering samt marknadsföring på sociala medier.

 

På Career Group värdesätter vi glada, trygga och professionella personer som brinner för att göra affärer och skapa goda relationer. 

 

Som säljorienterat bolag besitter vi stor kunskap om och erfarenhet av vad som krävs för att lyckas inom försäljning. Vare sig du har tidigare erfarenhet eller inte kommer du snabbt att upptäcka att vi kan hjälpa dig utvecklas i din roll som Mediasäljare och få lära dig kvalificerad företagsförsäljning gentemot Sveriges största bolag.

 

Du kommer initialt att sälja platsannonser och rekryteringslösningar på Facebook, Linkedin och Instagram. Lönen består av en fast del och en aggressiv provisionsmodell. Vi har inget tak, så för den som vill och har drivet/engagemanget finns det extremt goda förtjänstmöjligheter.

 

Vill du också vara med på vår spännande resa?

Bra, maila din ansökan direkt till john.klockhoff@jobbdirekt.se

 

Vi sitter vid Globentorget på 16 våningen med härlig utsikt. Vi är idag 15 anställda och växer så det knakar! Career Group har funnits sedan 2009 och har över 1000 kunder. 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Globen, Stockholm . Publicerat : För 12 maj 2017 sedan

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från CareerGroup

Alla jobb hos CareerGroup

Liknande jobb Mediasäljare