Byggmax

Junior Legal Counsel till Byggmax Expansionsavdelning

Skulle du trivas som fisken i vattnet i en expansiv koncern präglad av prestigelöshet, samarbete, positiv energi och korta beslutsvägar? Längtar du efter ett fritt och kreativt jobb med goda utvecklingsmöjligheter? Då är det dig vi söker!

 

Byggmax fortsätter att växa och vi söker nu en Junior Legal Counsel till vår Expansionsavdelning.

 

Beskrivning

Byggmax expansionsarbete leds av vårt Expansionsteam som ansvarar för Byggmax hela butiksportfölj och alla frågor relaterade till butikerna, främst inom fastighets- och hyresrätt. Vi arbetar bland annat med att hitta nya platser för våra varuhus, förhandla nya samt omförhandla hyresavtal. Teamet består idag av sex personer och som Junior Legal Counsel kommer du få en viktig roll i att stödja teamet i legala frågor, med fokus på hyresrätt.

 

Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. att

• Vara delaktig och bistå Expansion managers vid förhandling av nya och befintliga hyresavtal

• Upprätta hyresavtal, tilläggsavtal och dyl

• Genomföra uppsägningar samt hänskjutningar till hyresnämnd

• Bistå i processer i hyresnämnden

• Handhavande av vår omfattande avtalsportfölj och hålla den uppdaterad

• Analysera hyresavtal och dess villkor

• Diverse rättsutredningar

 

Du rapporterar till Legal Counsel.

 

 

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är utbildad jurist och med cirka två till fem års relevant arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att ha förhandlat kommersiella hyresavtal, gärna självständigt, samt förståelse av processen i Hyresnämnden. Vidare har du erfarenhet av att självständigt kunna skriva enklare hyresavtal och tilläggsavtal. Har du erfarenhet av fastighetsrätt, plan- och bygglagstiftning och entreprenadrätt är detta meriterande, likaså om du har erfarenhet av att arbeta mot de nordiska länderna samt är intresserad av etableringsfrågor.  

 

Som person är du prestigelös, pragmatisk och initiativtagande. Du har en positiv attityd och trivs med att lösa problem och göra affärer och har ett flexibelt förhållningssätt. Noggrannhet och god förmåga att strukturera och organisera är också egenskaper som för oss är mycket viktiga.

 

Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

 

Placering är på vårt kontor i Stockholm.

 

Om Byggmax

Byggmax Group har totalt över 190 butiker fördelat i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Utöver de fysiska butikerna finns även en ständigt växande e-handel. Vi omsatte 2021 7,6 miljarder och har drygt 1300 anställda. Sedan starten 1993 har Byggmax haft som affärsidé att vara det bästa och billigaste alternativet för hobbysnickare och proffs som vill köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har gått från att vara en ettrig uppstickare till att bli en av Sveriges största byggmaterialkedjor. Med hjälp av ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagskultur har bolaget blivit ett av branschens lönsammaste. I koncernen Byggmax Group ingår även Skånska Byggvaror, Buildor, Right Price Tiles och Næstved Lavpristræ.

 


Ansökan

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För frågor om tjänsten eller bolaget, kontakta Peter Ekström på peter.ekstrom@sharprecruitment.se eller 070-813 51 85.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Byggmax

Alla jobb hos Byggmax

Liknande jobb Junior Legal Counsel till Byggmax Expansionsavdelning