Brummer & Partners

Senior Compliance Officer till Brummer & Partners

Brummer & Partners är en ledande europeisk hedgefondförvaltare som samlar förvaltare med olika förvaltningsstrategier i en företagsgrupp. Tillsammans förvaltar vi 126 miljarder kronor på uppdrag av privatpersoner, företag och institutionella investerare. Brummer & Partners har kontor i sju länder och huvudkontor i Stockholm med cirka 300 anställda.

 

Vill du vara delaktig i vår utveckling? Nu söker vi en Senior Compliance Officer till vårt kontor i centrala Stockholm.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Brummer & Partners är ett bolag som präglas av entreprenörskap, vi är snabbfotade och tycker om när det händer mycket. För oss är compliance en värdefull och naturlig del av affären och funktionen involveras tidigt i nya projekt. Du kommer att befinna dig i en inspirerande och stimulerande miljö med mycket hög kunskapsnivå.

 

 

Vad ingår i rollen?

Som Senior Compliance Officer kommer du ingå i vår Legal & Compliance-avdelning och arbeta brett med de olika regelverk vi träffas av som finansiellt bolag. Du kommer att ansvara för regulatorisk juridik och arbeta generellt inom alla complianceområden. Hos oss på Brummer & Partners finns inga vanliga dagar, men som Senior Compliance Officer kommer du bland annat att:

 

• vara delaktig i att utveckla nya affärer och fonder från början till slut

• ha vissa operationella uppgifter som exempelvis att förbättra processerna

• utföra riskbedömningar om var kontroller ska utföras

• ge råd och stöd samt utföra kontroller och hantera interna styrdokument

• bedriva omvärldsbevakning

 

Du kommer att rapportera till Chief Compliance Officer.

 

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en juristexamen och har minst 5 års erfarenhet av att arbeta brett som Compliance Officer på fondbolag eller bank. Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet från hedgefondförvaltning. För att passa in hos oss ska du vara prestigelös, lösningsorienterad, noggrann och ödmjuk. Du har hög integritet samt är analytisk och strukturerad. Du är också drivande och känner ett ägandeskap för ditt ansvarsområde.

 

 

Ansökan och frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående rollen, vänligen kontakta Ivona Grbavac på 073- 390 62 74 eller på ivona.grbavac@sharprecruitment.se eller Zarina Virsholm på 0733- 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se

 

Din ansökan ska bestå av ett CV och kortare personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

 

Varmt välkommen med din ansökan.

 

Kontakt

Sharp Recruitment & Consultants

Ivona Grbavac, ansvarig rekryterare, tel. 073- 390 62 74 och mejl ivona.grbavac@sharprecruitment.se

 

Zarina Virsholm, Partner och Founder, tel. 0733 99 07 27 och mejl zarina.virsholm@sharprecruitment.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Brummer & Partners

Alla jobb hos Brummer & Partners

Liknande jobb Senior Compliance Officer till Brummer & Partners