Bravura

Kvalitetsingenjör till Micropower Lionova

Har du erfarenhet av kvalitetsarbete och vill ta nästa steg i karriären? Drivs du av att få ta ägandeskap över ditt arbete och trivs i en entreprenöriell miljö? Vi söker sig som vill vara med på en tillväxtresa och arbeta med ny teknologi!

Om företaget

Svenska Micropower Group är världsledande inom batterier och kraftförsörjning, beståendes av nio företag med verksamhet i Europa, USA och Asien. Företagen utvecklar, producerar och marknadsför en helhetsbredd av unika lösningar för optimerade batteriladdare, kraftförsörjning och moduler för litiumbatterier. Huvudkontoret är baserat i Växjö där även större delen av produktionen och andra funktioner är beläget. Micropower Lionova är baserade i Göteborg och står för R&D inom utvecklingen av litiumbatterier. För att fortsätta deras expansiva resa söker de nu efter en Kvalitetsingenjör som kan bidra till deras tillväxt. Micropower Lionova är ett start-up bolag inom koncernen Micropower Group, vilket ger dig som anställd alla fördelar med att arbeta i en stimulerande miljö med framåtanda och samtidigt ha en stabil grund.

Arbetsuppgifter

Som kvalitetsingenjör på Micropower Lionova har du en nyckelfunktion i den dagliga verksamheten, där ditt huvudsakliga fokus ligger på teknisk felanalys. Du kommer både att arbeta proaktivt under implementeringen av utvecklingsprocessen, samt senare under processens gång när eventuella fel dyker upp. Rollen innefattar många olika kontaktytor internt, där du bland annat kommer ha ett tätt samarbete med företagets utvecklare, produktionsanläggning samt komponentinköpare. Rollen innefattar även viss kontakt med företagets kunder i syfte att följa upp eventuella problem och avvikelser. Du kommer att arbeta tvärfunktionellt och deltar i flera olika skeden under projektets gång.

Formella krav

  • Avslutad eftergymnasial utbildning, gärna civilingenjörsexamen
  • Erfarenhet av kvalitetsarbete och kvalitetsuppföljning av fysiska produkter på ett tillverkande företag
  • Obehindrad engelska i tal såväl som skrift, meriterande med kunskaper i svenska
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i ett start-up bolag

Vi tror att du som söker har ett intresse för tekniska problem och har en lösningsfokuserad inställning i ditt arbete. Du har en analytisk förmåga och är van vid att lösa abstrakta och komplexa problem. Som person har du lätt för att samarbete med andra människor, du intresserar dig för andras åsikter och du känner dig ofta trygg i sociala situationer.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos Micropower Lionova. Bravura och Micropower Lionovas önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg, Sisjön
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här:
http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla
info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bravura

Alla jobb hos Bravura

Liknande jobb Kvalitetsingenjör till Micropower Lionova