Boliden

Underhållschef

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett utvecklande och spännande jobb som underhållschef vid Anrikningsverket i Boliden. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för mekaniskt och elektriskt underhåll, samt automation, industriservice och förrådsverksamhet vid anrikningsverket. Här arbetar du med utveckling av underhålletsstrategier, arbetsmetoder och rutiner med målet att säkerställa högsta säkerhet för våra anställda och en anläggningstillgänglighet i toppklass.

Vi har tagit oss en god bit på väg mot ett välplanerat förebyggande och tillståndsbaserat underhåll med proaktivt säkerhetsarbete och kostnadseffektivitet i fokus, och vi förväntar oss att den resan fortsätter under din ledning. Till din hjälp har du cirka 30 kompetenta medarbetare inom underhållet, inklusive ditt närmaste team med bland annat arbetsledare för mek, el, automation, service och förråd. Du är en viktig del i anrikningsverkets ledningsgrupp och befattningen är direkt underställd anrikningschefen.


Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som har en underhållsinriktad ingenjörsutbildning eller lång erfarenhet av motsvarande befattning. Meriterande är branschvana och ledarerfarenhet från underhåll inom gruvbranschen eller annan tung industry exempelvis pappers eller stålindustrin. 

Som person har du en god samarbetsförmåga och kan utveckla team. Du är serviceinriktad, kommunikativ och kan arbeta strukturerat. Arbetet innebär att du kan uttrycka dig på engelska i tal och skrift samt har datavana. B-körkort är ett krav.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Johan Albertsson, johan.albertsson@boliden.com

Facklig information
Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Lena Drugge, HR, 0910-70 56 09.

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 28 juli 2019.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 28 juni . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Underhållschef