Boliden

Taxichaufför

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Som taxichaufför arbetar du dagligen med persontransport under jord. Materialtransport vid behov, guide för personer samt guidning av fordon vid behov. Du jobbar i nära samarbete med gruvans oljebilschaufför och kan vid den personens frånvaro även få ta den rollen. Där ingår tankning av diesel till gruvans maskiner. Tankning sker under produktionen vid maskinerna, vilket innebär att chauffören har hela gruvan som sitt arbetsområde.

Tillsvidareanställning, men provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är skiftgång under jord.

Utbildning och Kvalifikationer

Du ska ha gymnasiekompetens. B-körkort är ett krav. Vägnätet under jord är komplext och ställer därför krav på förmåga att orientera sig i nya miljöer och stundtals i högt tempo. Det är också viktigt att snabbt kunna ställa om i planering när så arbetet kräver det. Arbetet ställer även krav på förmåga att arbeta självständigt och att ha ett logiskt tänkande. Du ska vara risk- och säkerhetsmedveten.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Per Salåker, tfn 0225-367 42, 070-612 99 71

Facklig information

Facklig information lämnas av Ulf Gustafsson, IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Henrik Norgren, Human Resources, tfn 0225-360 16. 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 4 november 2018

 

 Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : 4 november . Arbetsort : Garpenberg

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Taxichaufför