Boliden

Skyddsarbetare

Arbetsuppgifter
Arbetsgivaren har ansvaret för att lagar och arbetsmiljöföreskrifter efterlevs samt att i övrigt verka för en god arbetsmiljö. Skyddsarbetarens arbete är en viktig kugge i detta sammanhang och kräver en person som är självgående, flexibel och kan utföra mångfacetterade uppgifter.

Som skyddsarbetare ska Du arbeta för att förbättra arbetsmiljön och den yttre miljön. I rollen som skyddsarbetare ingår t.ex. att Du ska delta i HMS-arbetet på plats för att uppnå ständiga förbättringar samt bidra till att de interna och externa reglerna uppfylls på Anrikningsverket. Du kommer att utföra och delta i riskbedömningar/analyser, stötta ansvariga samt informera och utbilda i det dagliga systematiska arbetsmiljöarbetet. Du kommer även att delta i förbättringsprojekt och utföra yrkeshygieniska mätningar och dokumentation av dessa. Delta på skyddsronder och i brandskyddsarbetet på avdelningen och stötta ansvariga i kemikaliehanteringen.

I arbetsuppgifterna ingår att utbilda avdelningarnas personal i arbetsmiljö utifrån behov samt delta i introduktionen av nyanställda. Administrera och uppdatera dokument i verksamhetssystemet gällande HMS och i övrigt stötta avdelningarna i deras arbete med dokument och avvikelser


Utbildning/Kvalifikationer
Vi ser att du har 3-årig gymnasial utbildning, meriterande om Du har kunskap inom gruvproduktion. Kunskap om gällande juridiska grundprinciper är meriterande, samt erfarenhet av arbete med ständiga förbättringar. Du har goda datakunskaper samt förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i såväl svenska som engelska. B-körkort krävs för tjänsten.

Intresse för att jobba brett med arbetsmiljö, yttre miljö och energiområdet i ständiga förändringar och i nära samarbete med andra medarbetare. Som person har Du god samarbetsförmåga, är strukturerad, flexibel, noggrann och har förmåga att vägleda andra medarbetare. Du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt. Arbetet innebär att Du kommer att röra dig över stora ytor, därav är det viktigt att Du är i fysiskt god kondition.

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av sektionschef Bengt Bolin tfn 0970-72 91 33

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av Mona Morin 070-602 26 63 eller Isabelle Endmyhr 070-601 26 99. 

Sista ansökningsdatum är 16 juni 2019. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 16 juni . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Säkerhet & Skydd Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Skyddsarbetare