Boliden

Projektledare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.Arbetsuppgifter
Projektavdelningen i Garpenberg driver investeringsprojekt i både liten och stor skala, allt från mindre ombyggnationer till nybyggnationer. Avdelningen består av 5 projektledare som rapporterar till sektionschef Projekt. Vi eftersträvar att ha en bred kompetens inom gruppen och söker nu en projektledare som kan stödja sektionen med sina kunskaper inom elkonstruktion.

Som projektledare i Garpenberg kommer du att driva mindre projekt och uppdrag självständigt gentemot uppdragsgivaren. I större projekt kommer du att medverka som projektingenjör inom elkonstruktion eller som projektledare.

Projektarbetet följer Bolidens projektmodell, där du i rollen som projektledare bland annat tar fram projektplan och ansvarar för att projektet följer plan avseende resultat, budget och tidplan. Projektledaren ska även säkerställa att dokumentation uppdateras i samband med utförda förändringar.

Projektens beställare utgörs av övriga avdelningar i Garpenberg, främst anrikningsverk och verksamheter ovan jord. Även projekt under jord kan förekomma. I många fall kommer du att arbeta i nära samarbete med övriga teknikavdelningar i Boliden, inköp samt flertalet externa konsultresurser.

I genomförandeprojekt med entreprenadarbeten ansvarar projektledaren för att samordning av entreprenörer med ordinarie verksamheter sker och att arbetet utförs enligt de miljö- och arbetsmiljökrav som ställs.

Tjänsten avser tillsvidareanställning med Garpenberg som stationeringsort. Provanställning kan komma att tillämpas.


Utbildning och Kvalifikationer
Du är ingenjör med el- eller byggexamen eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av projektarbete inom tung industri, kunskap inom CE-märkning samt arbete med projekteringsverktyget Sitebase är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper och erfarenhet inom BAS P/ BAS U.

Eftersom arbetet innebär ett stort eget ansvar är det viktigt att du är driven och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver också att du har god samarbetsförmåga, är strukturerad och har vilja och kunskap för att leda andra. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Körkort B är ett krav. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet genom hela organisationen.


Upplysningar
För ytterligare upplysningar kring tjänsten vänligen kontakta Maria Lindvall, tf. Sektionschef Projekt, tfn; 0225- 369 85.


Facklig information
Facklig information lämnas av Holger Rilinger, Sveriges Ingenjörer, tfn 070-568 93 39,  Sven-Eric Ericsson, Ledarna, tfn  0225-360 77, Jacob Wallén, Unionen, tfn 0225-362 62.


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Sari Lindeman, Human Resources, tfn 0225-369 15.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast 
den 22 April 2019. Intervjuer kommer dock att ske löpande så vänta inte med din ansökan.Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 26 mars

Kategorier : Chef & Ledning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Projektledare