Boliden

Lastbilsmekaniker

Arbetsuppgifter
I rollen som lastbilsmekaniker kommer du att arbeta med reparation, service, besiktning och förbättringsarbeten, såväl maskinellt som elektriskt på hela Aitiks lastbilspark.

Allt arbete dokumenteras i vårat UH system, Maximo.

Arbetet sker mestadels inomhus i verkstaden men även arbete utomhus i dagbrottet förekommer. Då arbetsbelastningen skiftar på lastbilssidan bör du kunna vara behjälplig som bilmekaniker vid behov. Arbetstiden är dagtid.


Utbildning/Kvalifikationer
Du har fordonsutbildning på gymnasienivå kombinerat med god praktisk erfarenhet från arbetsområdet.

Meriterande är en godkänd AC certifiering, Heta arbeten och kunskaper om underhåll och service av Volvo/Scania lastbilar. Erfarenhet av att jobba med 12-24 v elektronik/läsa elscheman och svetskunskap är också meriterande. Vi ser också att du har en god datavana då felsökning/dokumentation bedrivs via dator.

Vi söker en engagerad och intresserad mekaniker som kan se helheten i arbetet. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är flexibilitet i arbetssätt och bemötande samt förmåga att kunna jobba självständigt. B-körkort och C-körkort är ett krav.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Kim Falk 0970-72 90 22.


Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Frågor angående din ansökan besvaras av Rekryteringskonsult Britt-Marie Persson tfn 070-492 11 92 eller Anette Ömalm tfn 072-211 47 96. 

Sista ansökningsdatum är 16 Juni 2019. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 16 juni . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 25 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Lastbilsmekaniker