Boliden

Gruvgeologer

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 440 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Som gruvgeolog kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara kartering och uppföljning av geologi och strukturer under jord. Till dina arbetsuppgifter hör även tolkning, sammanställning och presentation av geologiskt material till underlag för brytningsplanering och gruvkarta.

Vi söker nu två gruvgeologer; en visstidsanställning och ett vikariat. Arbetstiden är dagtid.

Utbildning och Kvalifikationer

Universitets- eller högskoleexamen inom geologi är ett krav. Erfarenhet från gruvverksamhet är meriterande. Du har förmåga att utifrån frågeställningar och geologisk kunskap kunna presentera lösningar. God datorvana är önskvärt. Erfarenhet av programmen Deswik CAD, Microstation CAD och Leapfrog är meriterande. Som person har du lätt för att ta egna initiativ, är noggrann, strukturerad och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du kommer att ingå i arbetsteam med andra kompetenser vilket ställer krav på god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Caroline Kuiper, Sektionschef Geologi och Gruvplanering, tfn 0225-36077.

Facklig information

Facklig information lämnas av Maria Lindvall, Sveriges Ingenjörer, tfn 0225-369 85, Sven-Eric Ericsson, Ledarna, tfn  0225-360 77, Leif Mattsson, Unionen, tfn 0225-360 80. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Henrik Norgren, Human Resources, tfn 0225-360 16. 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 18 november 2018.

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 18 november . Arbetsort : Garpenberg

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Gruvgeologer