Boliden

Elkonstruktör

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 440 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Boliden Garpenberg förstärker nu organisationen med en Elkonstruktör. Som Elkonstruktör hos oss arbetar du med konstruktion och planering av elanläggningar under jord, vilket innebär såväl projektering av ny utrustning som ombyggnation av befintliga. Du ingår i elavdelningen men förväntas ha ett naturligt samarbete med gruvans automationsavdelning. Du utför uppdrag i samverkan med annan personal på avdelningen. Tjänsten innebär även att du är delaktig i gruvans planering, att du medverkar vid projekt och att du är beställare av externa tjänster.

Tjänsten är tillsvidare och placerad under jord. Arbetstiden är dagtid under jord. Provanställning kan komma att tillämpas.

Utbildning och Kvalifikationer

Du som söker har minst gymnasiekompetens med inriktning el. Du har lång erfarenhet av elkonstruktioner och utvecklat kompetenser inom områden som dimensionering, projektering och design. Tjänsten ställer såväl krav på att kunna utföra sitt arbete självständigt som att kunna utveckla goda samarbeten. Du förväntas ha mycket kontakt med kollegor, beställare och externa företag. Som Elkonstruktör är det viktigt att du har hög säkerhetsmedvetenhet. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Mattias Persson, Arbetsledare, tfn; 0225- 362 27.

Facklig information

Facklig information lämnas av Maria Lindvall, Sveriges Ingenjörer, tfn 0225-369 85, Sven-Eric Ericsson, Ledarna, tfn  0225-360 77, Leif Mattsson, Unionen, tfn 0225-360 80. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Rekryteringsprocessen sker löpande. Frågor angående din ansökan besvaras av Henrik Norgren, HR, tfn 0225-360 16, eller Sari Lindeman, HR, tfn 0225-369 15. 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.


Vi vill ha in din ansökan senast den 24 februari 2019. 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 24 februari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elkonstruktör