Boliden

Elektriker

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar installation, felsökning och servicearbeten på fasta anläggningar och mobila maskiner under jord. Arbetet är en tillsvidareanställning, och skiftformen K2, sk. 7+7. I befattningen ingår beredskapstjänstgöring.


Utbildning/Erfarenhet
Du har gymnasieutbildning med elteknisk inriktning och erfarenhet av elinstallationer inom industrin. Du kan arbeta självständigt och vill ta för dig i ett arbete med personligt ansvar för kvalitet och har god samarbetsförmåga. Erfarenhet från arbete med högspänning (upp till 11 kV), instrumentering och styrsystem (ABB 800xA) är särskilt meriterande. Körkort lägst klass B är ett krav.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Lars Widmark, tfn 0910-70 5329 eller Chef fasta anläggningar Fredrik Ekenstedt, tfn 0910-77 4113.


Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall, 0910-77 4103.  


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 4095.

Urval sker löpande under ansökningsperioden. Vi vill ha in din ansökan senast den 30 april 2019Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap .Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Renström . Publicerat : 11 april

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker