Boliden

Dammdriftsarbetare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av ronderingar/kontroller i anläggningarna samt tillsyn av de maskiner som används i driften ovan jord. Utöver detta tillkommer i tjänsten att ta vattenprover, läsa av vattennivåer i sjöar, tillsyn av dammar, nivåmätningar av grundvatten samt övriga förekommande mätningar och provtagningar. Till viss del förekommer ensamarbetet i tjänsten. 

Tjänsten avser ett vikariat t.o.m. 2019-12-31.


Utbildning och Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasieutbildning med inriktning mot naturvetenskap eller liknande. Motsvarande erfarenhet bedöms som likvärdig. Det är meriterande med utbildning inom eller erfarenhet av miljöprovtagning samt drift/underhållsarbete. Certifikat i Heta arbeten är meriterande samt C-kort och Hjullastarkort. Vi ställer krav på noggrannhet och förmåga att samarbeta i grupp likaväl som förmåga till självständigt arbete. Det är också viktigt att du i arbetet är skyddsmedveten. B-körkort är ett krav.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet genom hela organisationen.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar lämnas av Filip Wismar, Arbetsledare, 0225-361 38

Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Har du frågor om ansökan kontakta Sari Lindeman, HR på tfn 0225-369 15.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 5 maj 2019. Vänta inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är välpositionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 15 april

Kategorier : Miljö & Naturbruk Naturvetenskap & Forskning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Dammdriftsarbetare