Bokalen Fastighetspartner AB

Fastighetsjurist

Bokalen Fastighetspartner, numera del av Kanslihuset, är en nischad fastighetsjuridisk byrå som arbetar med de större fastighetsbolagen runt om i Sverige, från Ystad i söder till Skellefteå i norr. Vårt fokus är hyresrätten båda vad gäller bostäder och kommersiella lokaler där vi erbjuder tjänster inom hyresjuridik, hyresförhandling, bruksvärdering samt annan juridisk kompetens inom fastighetsrättens område. Vi biträder våra kunder i hyresnämnd och allmän domstol. Bokalen Fastighetspartner agerar således som en partner och problemlösare till fastighetsbolag och privata fastighetsägare i de frågor där de behöver hjälp och stöd. På vårt kontor i centrala Helsingborg arbetar ett sammansvetsat team med en jurist och två förhandlare som jobbar nära varandra. Bokalen Fastighetspartner och Kanslihuset går sedan årsskiftet 22-23 under gemensam organisation och i samband med att vi växer söker vi nu en jurist med utgångspunkt från Helsingborgskontoret.

 

Arbetsuppgifter
Som jurist kommer du handlägga juridiska ärenden inom hyresrätten och kommersiella lokaler. Du kommer agera ombud vid myndigheter, hyresnämnd, domstolar och företräda fastighetsägare i förlikningsdiskussioner. Du kommer även att bistå med juridisk rådgivning inom organisationens olika områden.

 

Du kommer på så vis agera stöd och rådgivare åt fastighetsbolag. En viktig del av arbetet är därför att vara tillgänglig, förtroendeingivande samt ha förståelse och kunskap för hela processen kring ärenden gällande såväl hyresförhandling som juridiska frågor inom fastighetsrättens område. Att kunna hantera flera olika typer av ärenden parallellt är en förutsättning för att lyckas med arbetsuppgifterna.


Egenskaper
Som person är du kreativ, påhittig, social, serviceinriktad och envis med glimten i ögat. Du tycker om att arbeta nära kunder och har lätt att skapa förtroendefulla relationer. Du är lösningsorienterad, flexibel, har lätt för att prioritera och är dessutom intresserad av ämnesområdet. Att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska är en förutsättning.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har juristexamen. Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet av ovan nämnda arbetsområden, men störst vikt kommer vi att lägga vid din personlighet. 

 

Tjänsten gäller en heltidsanställning.

Du hittar mer information om oss på www.bokalen.se samt www.kanslihuset.se

 

Ansökan
Välkommen med CV och personligt brev. Ansökan skickas till
info@bokalen.se

Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten går det bra att mejla dem till ovanstående mailadress.

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 8 mars

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Bokalen Fastighetspartner AB

Alla jobb hos Bokalen Fastighetspartner AB

Liknande jobb Fastighetsjurist