BNP Paribas Cardif

Redovisningsassistent sökes till BNP Paribas Cardif

BNP Paribas Cardif utvecklar och tillhandahåller personriskförsäkringar på den nordiska marknaden via banker, finans- och försäkringsbolag. BNP Paribas Cardif är specialiserade på låneskyddsprodukter. Genom förståelse för våra samarbetspartners kärnaffär och behov kan BNP Paribas Cardif erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar.

 

Då vår nuvarande redovisningsassistent går vidare inom bolaget söker vi dig som har ett genuint intresse för siffror och redovisning och minst 3 års erfarenhet av att arbeta med redovisning. Meriterande är om du har arbetat med olika valutor och redovisningssystemet Visma. Som person är du strukturerad, stresstålig, ansvarstagande och serviceinriktad. Vi ser också att du är noggrann, flexibel och hjälpsam.

 

För att trivas i den här rollen måste du gilla att arbeta i team samt ha förmågan att hantera stora mängder transaktioner och kunna identifiera och hantera avvikande poster. Det är också viktigt att du har kunskapen och engagemanget för att effektivisera och vidareutveckla dina arbetsuppgifter samt att bidra till avdelningens utveckling.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter/ansvarsområden

 • Leverantörsreskontra
 • Kundreskontra
 • Löpande bokföring
 • Daglig avstämning av bankkonton
 • Utredning och uppföljning av differenser
 • Betalningar
 • Delaktig i månads-, kvartals- och årsbokslut

 

Du som söker denna tjänst har

 • Goda kunskaper inom redovisning
 • Minst 3 års erfarenhet av arbete inom redovisning/ekonomi
 • Goda kunskaper i Excel
 • Flytande i engelska både tal och skrift

 

Vi erbjuder:

Att få arbeta och utvecklas i ett globalt och expansivt företag med Norden som ditt dagliga arbetsområde. En arbetsplats med engagerade och ambitiösa kollegor som alla drivs av att leverera det bästa.

 

Mer om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på det nordiska huvudkontoret i Göteborg.

 

Har du frågor går det bra att mejla till Ninni Andersson, HR Business Partner ninni.andersson@bnpparibascardif.com.

 

Du är välkommen med din ansökan till via vår jobbportal, via länken. Sista ansökningsdag är den 30 september 2019. Tveka inte att sända din ansökan redan idag, då urvalsprocess och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Mer om BNP Cardif Nordic AB:

BNP Paribas Cardif utgör försäkringsverksamheten inom den franska bankkoncernen BNP Paribas, en av Europas ledande aktörer inom bank- och finanstjänster. BNP Paribas Cardif bedriver idag verksamhet i 35 länder och har ca 100 miljoner försäkringstagare.

 

BNP Paribas Cardif Nordic AB har varit verksamt på den skandinaviska marknaden sedan år 2000 och är moderbolag till de två försäkringsbolagen BNP Paribas Cardif Försäkring AB och BNP Paribas Cardif Livförsäkring AB, med filialer i Norge och Danmark. Försäkringsbolagen bedriver även gränsöverskridande verksamhet i Finland. BNP Paribas Cardif Nordic AB med dotterbolag har idag ca 115 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark och växer kontinuerligt för att kunna tillgodose våra samarbetspartners behov.

 

För mer information se www.bnpparibascardif.se och www.bnpparibascardif.com.

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 12 september

Kategorier : Ekonomi & Finans Kundservice


Senaste jobben från BNP Paribas Cardif

Alla jobb hos BNP Paribas Cardif

Liknande jobb Redovisningsassistent sökes till BNP Paribas Cardif