BNP Paribas Cardif

Personskadereglerare till BNP Paribas Cardif

BNP Paribas Cardif utvecklar och tillhandahåller personriskförsäkringar på den nordiska marknaden via banker, finans- och försäkringsbolag. BNP Paribas Cardif är specialiserade på låneskyddsprodukter. Genom förståelse för våra samarbetspartners kärnaffär och behov kan BNP Paribas Cardif erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar.

 

Vi söker nu, till en tidsbegränsad anställning, en personskadereglerare till avdelningen för Personskador på vårt nordiska huvudkontor i Göteborg. Avdelningen består av två team; Frontoffice och Backoffice där du kommer tillhöra Frontoffice-teamet. Här arbeta du mot vår svenska marknad med daglig kontakt mot såväl kunder som samarbetspartners och telefon som främsta kontaktväg. Arbetsuppgifterna består av skadereglering av personskador, primärt lån och betalskyddsprodukter.

 

 

Arbetsuppgifter:

• Skadereglering av personskador, främst lån och betalskyddsförsäkringar

• Besvara inkommande samtal och mejl

• Andra förekommande administrativa uppgifter på avdelningen.

 

 

Kompetenskrav:

• Försäkringskunskap

• Högskoleutbildning, försäkringsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

• Administrativ erfarenhet och gärna vana att arbeta med kunder över telefon

• Svenska i tal och skrift

 

Meriterande:

• Erfarenhet av skadereglering

• Erfarenhet av övriga nordiska språk; finska, norska eller danska i tal och skrift

 

 

Bakgrund och egenskaper:

Du kommer ingå i Frontoffice-teamet som består av ett gäng självgående och engagerade teammedlemmar. I de arbetsuppgifter du tar dig ann kommer du att arbeta såväl individuellt som i team, varför du känner dig bekväm i att fatta egna beslut men även trivs bra att med samarbeta i grupp. Som person är du positiv och ambitiös och sätter stort värde vid att alltid hålla en hög servicenivå.

 

 

Vi erbjuder:

• Kompetenta, engagerade och trevliga kollegor

• Arbete i ett internationellt och expansivt företag

• I våra förmåner ingår bla. en förmånlig pensionsplan, Benify, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.

• För att se vilka vi är, följ oss gärna på Linkedin BNP Paribas Cardif eller via vår nordiska hashtag #bnpparibascardifnordic

 

 

Mer om tjänsten:

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning till och med 31 december 2022. Start snarast möjligt, enligt överenskommelse.

 

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Maria Norling på telefon: 073 – 707 55 32 eller mejl: maria.norling@bnpparibascardif.com.

 

Du är välkommen med din ansökan till via vår jobbportal, via länken. Sista ansökningsdag är den 30 juni 2021. Tveka inte att sända din ansökan redan idag, då urvalsprocess och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

 

Om BNP Paribas Cardif Nordic AB:

BNP Paribas Cardif utgör försäkringsverksamheten inom den franska bankkoncernen BNP Paribas, en av Europas ledande aktörer inom bank- och finanstjänster. BNP Paribas Cardif bedriver idag verksamhet i 35 länder och har närmare 100 miljoner försäkringstagare.

 

BNP Paribas Cardif Nordic AB har varit verksamt på den skandinaviska marknaden sedan år 2000 och är moderbolag till de två försäkringsbolagen BNP Paribas Cardif Försäkring AB och BNP Paribas Cardif Livförsäkring AB, med filialer i Norge och Danmark. Försäkringsbolagen bedriver även gränsöverskridande verksamhet i Finland. BNP Paribas Cardif Nordic AB med dotterbolag har idag ca 110 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark och växer kontinuerligt för att kunna tillgodose våra samarbetspartners behov.

 

För mer information se www.bnpparibascardif.se och www.bnpparibascardif.com

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 2 juni

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från BNP Paribas Cardif

Alla jobb hos BNP Paribas Cardif

Liknande jobb Personskadereglerare till BNP Paribas Cardif