BNP Paribas Cardif

Norsktalande medarbetare till Kundservice sökes

BNP Paribas Cardif utvecklar och tillhandahåller personriskförsäkringar på den nordiska marknaden via banker, finans- och försäkringsbolag. BNP Paribas Cardif är specialiserade på låneskyddsprodukter. Genom förståelse för våra samarbetspartners kärnaffär och behov kan BNP Paribas Cardif erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar.

Nu söker vi en medarbetare till vår norska kundservice på vårt huvudkontor i Göteborg.

Du kommer att arbeta mot vår norska marknad och ha daglig kontakt med kunder och samarbetspartner.

Arbetsuppgifter:

 • Besvara inkommande telefonsamtal och mejl
 • Administrera och registrera försäkringsansökningar
 • Andra administrativa uppgifter på avdelningen

Kompetenskrav:

 • Erfarenhet från försäkringsbranschen och/eller försäkringsutbildning
 • Erfarenhet av administrativt arbete
 • Norska - flytande i tal och skrift
 • Engelska – god förståelse i tal och skrift

Meriterande:

 • Erfarenhet av en serviceinriktad roll, gärna inom kundservice
 • Svenska i tal och skrift

 

Din bakgrund och egenskaper:

Som person är du positiv och trivs med att arbeta i ett växlande tempo. För att trivas i rollen har du lätt för att anpassa dig efter rådande situation och hjälper till där det behövs.

Du kommer att arbeta både individuellt och i team och det är därför viktigt att du vågar fatta egna beslut och samtidigt är en lagspelare.

Vi ser också att du är noggrann, strukturerad och metodisk i ditt sätt att arbeta och har ett stort resultat- och kundfokus.

Vi erbjuder:

 • Arbete i ett internationellt och expansivt företag
 • Vi arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och bakgrund tas tillvara    
 • Trevliga och kompetenta medarbetare

Mer om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Har du frågor om tjänsten går det bra att mejla till Helena Högström, Gruppchef Kundservice, helena.hogstrom@bnpparibascardif.com.

Sista ansökningsdag är den 1 mars 2018. Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi bearbetar inkommande ansökningar löpande och vi kan komma att anställa någon innan ansökningstiden har löpt ut.


Du är välkommen med din ansökan till jobb@bnpparibascardif.com och vi ber dig märka din ansökan med ”Norsktalande Kundservice”.

Mer om BNP Cardif Nordic AB:

BNP Paribas Cardif utgör försäkringsverksamheten inom den franska bankkoncernen BNP Paribas, en av Europas ledande aktörer inom bank- och finanstjänster. BNP Paribas Cardif bedriver idag verksamhet i 35 länder och har ca 100 miljoner försäkringstagare.

BNP Paribas Cardif Nordic AB har varit verksamt på den skandinaviska marknaden sedan år 2000 och är moderbolag till de två försäkringsbolagen BNP Paribas Cardif Försäkring AB och BNP Paribas Cardif Livförsäkring AB, med filialer i Norge och Danmark. Försäkringsbolagen bedriver även gränsöverskridande verksamhet i Finland. BNP Paribas Cardif Nordic AB med dotterbolag har idag ca 110 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark och växer kontinuerligt för att kunna tillgodose våra samarbetspartners behov.

För mer information se www.bnpparibascardif.se och www.bnpparibascardif.com.

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Kundservice Kontor & Administration


Senaste jobben från BNP Paribas Cardif

Alla jobb hos BNP Paribas Cardif

Liknande jobb Norsktalande medarbetare till Kundservice sökes