BNP Paribas Cardif

Erfaren personskadereglerare till BNP Paribas Cardif

BNP Paribas Cardif utvecklar och tillhandahåller personriskförsäkringar på den nordiska marknaden via banker, finans- och försäkringsbolag. BNP Paribas Cardif är specialiserade på låneskyddsprodukter. Genom förståelse för våra samarbetspartners kärnaffär och behov kan BNP Paribas Cardif erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar.

 

Vi söker nu en erfaren personskadereglerare till avdelningen för Personskador på vårt nordiska huvudkontor i Göteborg. Avdelningen består av två team; Frontoffice och Backoffice där du kommer tillhöra Backoffice-teamet. Här arbeta du mot vår svenska marknad med daglig kontakt med såväl kunder som samarbetspartners. Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av att reglera dödsfallsskador samt betalskyddsprodukter.

 

 

Arbetsuppgifter:

• Skadereglering av personskador främst för livförsäkring men även skadereglering av våra övriga produkter däribland lån och betalskyddsförsäkringar

• Besvara inkommande samtal och mejl

• Andra förekommande administrativa uppgifter på avdelningen

 

 

Kompetenskrav:

• Försäkringskunskap

• 3+ års erfarenhet av skadereglering

• Högskoleutbildning, försäkringsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

• Administrativ erfarenhet och gärna vana att arbeta med kunder över telefon

• Svenska i tal och skrift, övriga nordiska språk är meriterande

 

 

Bakgrund och egenskaper:
Du kommer ingå i Backoffice-teamet som består av ett gäng självgående och engagerade teammedlemmar. I de arbetsuppgifter du tar dig ann kommer du att arbeta såväl individuellt som i team, varför du känner dig bekväm i att fatta egna beslut men även trivs bra att med samarbeta i grupp. Som person är du positiv och ambitiös och sätter stort värde vid att alltid hålla en hög servicenivå.

 

 

Vi erbjuder:

• Kompetenta, engagerade och trevliga kollegor

• Arbete i ett internationellt och expansivt företag

• I våra förmåner ingår bla. en förmånlig pensionsplan, Benify, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.

• För att se vilka vi är, följ oss gärna på Linkedin BNP Paribas Cardif eller via vår nordiska hashtag #bnpparibascardifnordic

 

 

Mer om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Maria Norling på telefon: 073 – 707 55 32 eller mejl: maria.norling@bnpparibascardif.com. Du är välkommen med din ansökan till via vår jobbportal, via länken. Sista ansökningsdag är den 30 juni 2021. Tveka inte att sända din ansökan redan idag, då urvalsprocess och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

 

Om BNP Paribas Cardif Nordic AB:

BNP Paribas Cardif utgör försäkringsverksamheten inom den franska bankkoncernen BNP Paribas, en av Europas ledande aktörer inom bank- och finanstjänster. BNP Paribas Cardif bedriver idag verksamhet i 35 länder och har närmare 100 miljoner försäkringstagare.

 

BNP Paribas Cardif Nordic AB har varit verksamt på den skandinaviska marknaden sedan år 2000 och är moderbolag till de två försäkringsbolagen BNP Paribas Cardif Försäkring AB och BNP Paribas Cardif Livförsäkring AB, med filialer i Norge och Danmark. Försäkringsbolagen bedriver även gränsöverskridande verksamhet i Finland. BNP Paribas Cardif Nordic AB med dotterbolag har idag ca 110 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark och växer kontinuerligt för att kunna tillgodose våra samarbetspartners behov.

 

För mer information se www.bnpparibascardif.se och www.bnpparibascardif.com

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 2 juni

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från BNP Paribas Cardif

Alla jobb hos BNP Paribas Cardif

Liknande jobb Erfaren personskadereglerare till BNP Paribas Cardif