BNP Paribas Cardif

Är du vår nya finsktalande kollega?

Tveka då inte att söka till denna tjänsten här hos oss på BNP Paribas Cardif! Vi söker just nu en finsktalande skadereglerare till vår avdelning för Personskador på vårt huvudkontor i Göteborg.

 

BNP Paribas Cardif utvecklar och tillhandahåller personriskförsäkringar på den nordiska marknaden via banker, finans- och försäkringsbolag. BNP Paribas Cardif är specialiserade på låneskyddsprodukter. Genom förståelse för våra samarbetspartners kärnaffär och behov kan BNP Paribas Cardif erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar.

 

Du kommer främst att arbeta mot vår svenska marknad och har daglig kontakt med kunder och samarbetspartners. Därutöver kommer du administrera vår finska verksamhet.

 

Arbetsuppgifter:

·Skadereglering av personskador främst lån och betalskyddsprodukter.

·Besvara inkommande samtal och mejl

·Hantera administrationen för vår finska verksamhet

·Andra förekommande administrativa uppgifter på avdelningen

 

 

Kompetenskrav:

·Administrativ erfarenhet och gärna vana att arbeta med kunder över telefon.

·Försäkringskunskap

·Flytande svenska och finska i tal och skrift

 


Meriterande:

·Högskoleutbildning eller försäkringsutbildning alternativt erfarenhet av liknande arbete.

·Skaderegleringserfarenhet

 

Bakgrund och egenskaper
Som person är du engagerad, positiv och ambitiös. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo.  Du kommer att arbeta både individuellt och i team och det är därför viktigt att du vågar fatta egna beslut och samtidigt är en lagspelare.

Vi ser också att du är noggrann, strukturerad och prestigelös i ditt sätt att arbeta och har ett stort resultat- och kundfokus.

 

Vi erbjuder:

·       Arbete i ett internationellt och expansivt företag

·       Vi arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och bakgrund tas tillvara    

·       Trevliga och kompetenta medarbetare

 

 

Mer om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Om du har frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Maria Norling på telefon: 073 – 707 55 32 eller mejl: maria.norling@bnpparibascardif.com.

 

Du är välkommen med din ansökan till via vår jobbportal, via länken. Sista ansökningsdag är den 8 april 2019. Tveka inte att sända din ansökan redan idag, då urvalsprocess och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen,


Mer om BNP Cardif Nordic AB:
BNP Paribas Cardif utgör försäkringsverksamheten inom den franska bankkoncernen BNP Paribas, en av Europas ledande aktörer inom bank- och finanstjänster. BNP Paribas Cardif bedriver idag verksamhet i 35 länder och har ca 100 miljoner försäkringstagare.

BNP Paribas Cardif Nordic AB har varit verksamt på den skandinaviska marknaden sedan år 2000 och är moderbolag till de två försäkringsbolagen BNP Paribas Cardif Försäkring AB och BNP Paribas Cardif Livförsäkring AB, med filialer i Norge och Danmark. Försäkringsbolagen bedriver även gränsöverskridande verksamhet i Finland. BNP Paribas Cardif Nordic AB med dotterbolag har idag ca 110 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark och växer kontinuerligt för att kunna tillgodose våra samarbetspartners behov.

För mer information se www.bnpparibascardif.se och www.bnpparibascardif.com.

(Vi tackar vänligen nej till all annonsering- och rekryteringshjälp)

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Juridik Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från BNP Paribas Cardif

Alla jobb hos BNP Paribas Cardif

Liknande jobb Är du vår nya finsktalande kollega?