Bemannia

Vill du ha ett flexibelt och aktivt extrajobb?

2017-09-21
Bemannia AB (publ) (Stockholm)
Kontaktperson: Matilda Dahlin
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Vi på Bemannia söker dig som vill arbeta flexibelt på lager med att dela ut post, ta emot leveranser, frankera brev samt flera andra liknade arbetsuppgifter hos en av våra stora kunder. Du jobbar extra vid behov och kommer ha en god kontakt med din konsultchef hos oss på Bemannia, få en god kontakt med kunden och skapa goda nya kontakter med människor. Möjligheten att arbeta på helt egen hand är också stor. Vanlig arbetstid är 06:45-15:15.

Det är du själv som skapar din arbetsdag. 

Dina arbetsuppgifter:

  • Post och pakethantering.
  • Byta lampor, flytta möbler, sätta ihop hyllor mm.
  • Ta emot besökare.

Dina kvalifikationer:

  • Minst gymnasiekompentens.
  • Goda kunskaper i svenska.

Dina personliga egenskaper:

Som person är du social och serviceinriktad och och trivs med att arbeta med allt i allo.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 september

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Vill du ha ett flexibelt och aktivt extrajobb?