Bemannia

Jurist med erfarenhet av statlig sektor sökes till myndighet

2017-09-22
Bemannia AB (publ) (Stockholm)
Kontaktperson: Kristina Fransson
Tjänstemän, Bemanning, Juridik

Vi på Bemannia söker nu efter en jurist med tidigare erfarenhet av statlig sektor för ett utvecklande uppdrag hos vår kund i Stockholm. Uppdraget är på heltid och kommer att börja i mitten av oktober för att pågå till sista december 2017. Du kommer att bli anställd av oss och uthyrd till vår kund med kontor i centrala Stockholm. 

Dina arbetsuppgifter:

I rollen kommer man att arbeta med skadeståndsärenden för att handlägga och hantera dem inom ramen för verkets och avdelningens verksamhetsområde. Vidare kommer man utföra arbetsuppgifter där kunskaper och god kännedom i allmän förvaltningsrättslig verksamhet kommer väl till pass. 

Dina kvalifikationer:

  • Juristexamen
  • Minst 1 år erfarenhet som jurist inom statlig myndighet
  • Goda kunskaper i Officepaketer
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet av domstolsprocesser
  • Om du handlagt skadeståndsärenden är det meriterande

Dina personliga egenskaper:

Du bör ha god analytisk förmåga och ett gott omdöme samt ett professionellt förhållningssätt. Vidare är du i din yrkesroll engagerad, noggrann och strukturerad. Du beskrivs ofta som ansvarstagande och serviceinriktad. 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Jurist med erfarenhet av statlig sektor sökes till myndighet