Bemannia

Juridisk rådgivare på deltid sökes till attraktiv kund i Solna

2017-09-20
Bemannia AB (publ) (Stockholm)
Kontaktperson: Kristina Fransson
Tjänstemän, Bemanning, Juridik

Vi på Bemannia söker nu efter en juridiska rådgivare som har tidigare erfarenhet av leverantörsförhandlingar och leverantörsavtal. Du kommer att anställas av Bemannia och vara uthyrd till vår kund med kontor i Solna. Uppdraget startar så fort som möjligt och kommer att pågå tills slutet av december på omfattningen av en deltid, ca 50%.

Dina arbetsuppgifter:

Som juridisk rådgivare kommer du att vara inblandad i och stödja inköpsprojekt och externa leverantörsavtal/-förhandlingar tillsammans med kundens sourcing managers. Du kommer även att vara involverad i många projekt inom olika kategorier som involverar ett flertal olika leverantörer. Kunden använder ofta gruppmallar för gemensam överenskommelse som bas, men dessa kommer du att anpassas för att passa situationen.

Dina kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet som juridisk rådgivare 
  • Goda kunskaper om leverantörsförhandlingar/leverantörsavtal
  • Du är mycket väl uppdaterad och insatt i svensk lagstiftning
  • Flytande i engelska, både tal och skrift. 

Dina personliga egenskaper:

Som person är du ofta pragmatisk, pedagogisk och även proaktiv. Du måste vara bekväm med att ha en delad agenda och stödja flera kollegor samtidigt, inklusive engelsktalande våra kollegor i andra länder. Vidare har du en kommersiell inställning so du kommer att tillämpa för arbetsuppgifterna och vid kontakt med leverantörer.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Juridisk rådgivare på deltid sökes till attraktiv kund i Solna