Bemannia

Junior kundtjänstmedarbetare sökes till välbetalt uppdrag i Göteborg

2017-08-30
Bemannia AB (publ) (Göteborg)
Kontaktperson: Matilda Dahlin
Tjänstemän, Bemanning, Kundservice

Bemannia söker nu en kundtjänstmedarbetare för uppdrag till vår kund i Göteborg. Som kundtjänstmedarbetare är du en av 8 i ett fartfyllt kundtjänstteam som har i mål att ge fantastisk kundservice till kunder. Uppdraget förväntas påbörjas omgående och pågå i sex (6) månader med god chans till förlängning.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Bemannia men arbetar ute på vår kunds arbetsplats.

Dina arbetsuppgifter: I denna roll kommer du få arbeta med en hel del varierande arbetsuppgifter som bland annat:

  • Att självständigt organisera det egna dagliga arbetet.
  • Att ge service till kunder.
  • Utveckla verksamhetens kundservice.
  • Att söka och ge information på inkommande frågor både muntligt och skriftligt.
  • Att katigorisera och dokumentera inkommande ärenden.

 

Dina kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet av att arbeta inom kundtjänst/administration
  • Gymnasieutbildning
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som i skrift.

 

Dina personliga egenskaper: Att arbeta inom kundservice är ofta utmanade och roligt då arbetsuppgifterna är varierande. Dagligen stöter man på nya frågor och problem som behöver lösas. Vi tror därför att du är en person som tycker om att jobba med varierande arbetsuppgifter, personlig utveckling, att du är kommunikativ och har en god förmåga att prioritera och strukturera din arbetsdag.

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 25 augusti

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Junior kundtjänstmedarbetare sökes till välbetalt uppdrag i Göteborg