Bemannia

Junior ekonomiassistent sökes omgående till Sigtuna

2017-09-01
Bemannia AB (publ) (Sigtuna)
Kontaktperson: Matilda Dahlin
Tjänstemän, Bemanning, Ekonomi

Bemannia söker nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent hos vår välkända kund - ett kommunalt bolag i Sigtuna. Uppdraget beräknas påbörjas så snart som möjligt och åtminstone pågå till och med årskiftet. Behovet beräknas vara på heltid.

Dina arbetsuppgifter:
Uppdraget avser huvudsakligen ekonomiadministration och fakturahantering. Även registervård i debiteringssystemet ingår. Sekundärt kan arbetet innehålla stödinsatser till kundens kundtjänst. En del bokföring förekommer även i arbetsuppgifterna.

Dina kvalifikationer:

  • Minst gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna inriktning ekonomi. 
  • Viss erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter.
  • Goda kunskaper i MS Office-paketet, framförallt grundläggande kunskaper i Excel.
  • Erfarenhet av något ekonomisystemet, Raindance är meriterande. 

Dina personliga egenskaper:
I denna roll söker vi dig som har ett genuint intresse för att arbeta med ekonomi och siffror. Du är en noggrann person som har ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du lätt för att samarbeta med dina kollegor.

 

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Sgituna . Publicerat : 1 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Junior ekonomiassistent sökes omgående till Sigtuna