Bemannia

Erkänd myndighet söker Redovisningsekonom på heltid

2017-10-24
Bemannia Kontor AB (Göteborg)
Kontaktperson: David Målsäter
Tjänstemän, Bemanning, Administration

Vi på Bemannia söker nu efter en redovisningsekonom som kommer arbeta hos vår kund i Göteborg. Uppdraget är på heltid och kommer att börja snarast för att pågå till den 28:e Februari 2018. Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och uthyrd som konsult till vår kund.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen kommer i första hand att arbeta med löpande redovisning. Arbetsuppgifterna kommer även omfatta att göra EU-redovisningar, dagsrapporter, avstämningar och bokslutsarbete.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig som arbetat med likande arbetsuppgifter och det är meriterande om du arbetat i ekonomisystemet, Agresso sedan tidigare. Vi ser även att du har goda kunskaper i Officepaketet, har mycket goda kunskaper i svenska, samt goda kunskaper i engelska.

Dina personliga egenskaper:

Som person är du strukturerad, effektiv och samarbetsvillig. Du bör även ha ett stort intresse för ekonomi.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 20 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Erkänd myndighet söker Redovisningsekonom på heltid