Bemannia

Drivna drifttekniker sökes till vår kund i Huddinge

2017-09-19
Bemannia AB (publ) (Huddinge)
Kontaktperson: Kajsa Lidén
Arbetare, Bemanning, Bygg/Fastighet

Nu söker vi dig som arbetar med driftfrågor idag och har goda kunskaper i datoriserade styr- och övervakningssystem. Vi söker dig som vill använda dina kunskaper inom drift och driftoptimering i praktiken. I denna tjänst får du möjlighet att identifiera förbättringsområden och praktiskt arbeta med dem. Detta är ett heltidsuppdrag som startar i oktober och beräknas pågå under 6 månader, med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av oss på Bemannia och arbeta som konsult hos vår kund inom offentlig sektor.

Dina arbetsuppgifter:
Som drifttekniker hos vår kund kommer du att arbeta med styr- och energiteknik, med ansvar för drift och energioptimering. De huvudsakliga arbetsuppgifterna utgörs av arbete med värme och ventilation, samt rondering, felsökning och avhjälpning. Du arbetar med ett helhetsperspektiv , med fokus på driftoptimering.  

Dina kvalifikationer:
I denna tjänst krävs att du har:

  • Minst tre (3) års erfarenhet av att arbeta med styr och regler
  • Minst tre (3) års erfarenhet av kyl- och värmepumpsteknik
  • Gymnasiekompetens inom driftteknik eller motsvarande
  • El-behörighet B, Begränsad auktorisation (tidigare BB1, BB2 och BB3 Branschanpassad) eller högre auktoriseringstyp
  • Goda datakunskaper
  • B-körkort

Dina personliga egenskaper:
För att passa denna tjänst krävs att du är noggrann och serviceinriktad. Du har även en god initiativ- och samarbetsförmåga, samt är drivande och identifierar och framför förbättringsförslag för ditt område, samtidigt som du är en praktiker och utförare.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Huddinge . Publicerat : 19 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Drivna drifttekniker sökes till vår kund i Huddinge