Bemannia

Bemannia söker en löneadministratör

2017-10-26
Bemannia AB (publ) (Stockholm)
Kontaktperson: Matilda Dahlin
Tjänstemän, Bemanning, HR/Personalarbete

Bemannia söker nu en löneadministartör till vår kund. Du kommer framförallt vara med i genomförandet av upphandlingen av nytt löne- och personalsystem under hösten samt har inplanerat införandet av andra system med kopplingar till lön- och personalsystemet.

Du blir anställd av oss på Bemannia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Uppdraget startar omgående, så kom in med din ansökan redan idag!

Uppdraget pågår till en början till sista december, med chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter:

  • Du kommer ansvara för ett antal löner där du har totalansvar och hjälper chefer och medarbetare med deras frågor.
  • Du kommer till stor del sitta i supporten, vilket innebär att svara på frågor via mail och telefon från alla chefer och löneassistenter som sitter lokalt på de olika förvaltningarna och hjälpa dem att rapportera rätt och svara på allmänna frågor
  • Du kommer ta emot tex avslut och nyanställningar, förfrågningar om arbetsgivarintyg mm. i supporten.
  • Supporten hjälps man åt med och det har man inte varje dag utan man delar upp passen mellan varandra. Medarbetarna vänder sig i första hand till ”sin” löneassistent eller löneadministratör så där är det endast för de som man själv ansvarar för lönerna för som man också hjälper medarbetarna.
  • Mest stöttar man chefer och andra löneassistenter. Det är alla tänkbara frågor kring lön och löneadministration samt viss personaladministration som det kommer frågor om via supporten och från chefer.

Dina kvalifikationer

  • Att du arbetat i Personec som är kundens lönesystem de arbetar i.
  • Du ska ha arbetat som löneadministratör ett tag så att du är självgående och snabbt kan komma in i arbetet och bidra

Meriterande:

  • Om du arbetat inom kommunal verksamhet, har erfarenhet av kommunala kollektivavtal och/eller också har erfarenhet av Time Care men det är inget krav.

Dina personliga egenskaper:

Du har integritet och är självgående. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att ge god service. Du är kvalitetsmedveten och har ett gott siffersinne. Du har en pedagogisk förmåga och kan uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

 

Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se         www.facebook.com/bemannia

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 oktober

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Bemannia

Alla jobb hos Bemannia

Liknande jobb Bemannia söker en löneadministratör