BDO

Director inom fåmansföretagsbeskattning till BDO i Stockholm

BDO är en heltäckande affärspartner till företag i deras vardag och på sin utvecklingsresa. Vi erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön.  Vi finns på ett tjugotal kontor runt om i Sverige och ingår i BDO:s världsomspännande nätverk – en av världens största revisions- och konsultorganisationer med över 91 000 medarbetare i fler än 160 länder.

 

Vi vill knyta kontakter för att skapa långvariga relationer. Personligt engagemang är lika viktigt för oss som kunskap och kvalitet. Vi tror att det är den insikten som har gett oss branschens nöjdaste kunder sedan 2013.

 

Nu vill vi fortsätta växa och söker ytterligare en Director med fokus på fåmansföretagsbeskattning till våra moderna lokaler i centrala Stockholm. 

 

 

Vad vi kan erbjuda 

Vi på BDO är stolta över att flera år i rad ta plats på listan över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt arbetssätt genomsyras av ett stort engagemang i arbetet och nära relationer till våra kunder. 

 

BDO sätter alltid medarbetarna främst. Vi har en härlig familjär stämning utan vassa armbågar där alla hjälps åt och där vi värnar om en balans mellan arbetsliv och privatliv. För rätt person erbjuder vi ett konkurrensmässigt löne- och förmånspaket med goda karriärmöjligheter i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där vi ser till att du utvecklas. För oss är det viktigt att både du, ditt team och att vi som bolag växer!

 

BDO är en marknadsledande affärspartner till små och medelstora företag och vi söker nu dig som är specialiserad på just dessa kunders skatterelaterade frågeställningar. 

 

 

Om rollen 

I rollen som Director på BDO Öst kommer du att arbeta tillsammans med 24 skattekollegor med varierande skatteärenden inom företagsbeskattningsområdet med fokus på framför allt fåmansaktiebolag.

 

Hos oss arbetar du nära kunden men har ett stort internationellt nätverk i ryggen och du kan känna dig trygg i att få samarbeta med kollegor som innehar en bred kompetens och erfarenhet. 

 

Du kommer att ha en ledande roll i projekt, agera inspiratör och vägleda såväl juniora som seniora medarbetare. Vi skattekonsulter har även ett tätt samarbete med övriga avdelningar och har ett aktivt deltagande i den interna och externa marknadsföringen, vilket innebär att du kommer genomföra utbildningar och event.

 

 

Vem söker vi

Vi söker dig som har juristexamen med erfarenhet inom företagsbeskattning med fokus på fåmansföretagsbeskattning. Du skall ha viljan att skapa och utveckla affärer samt att alltid leverera hög kvalitet till kunderna är en självklarhet för dig. 

 

För att passa in hos oss är det viktigt att du är service-minded, ödmjuk och att du gillar att dela med dig av din kunskap och erfarenhet. Du brinner och motiveras av att utveckla andra och vill själv utvecklas i rollen som ledare, konsult och skattespecialist.

 

 

Frågor 

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

 

För ytterligare information eller frågor rörande bolaget och/eller tjänsten, kontakta Karin Steenstrup på tel. 0733 – 55 26 96, karin.steenstrup@sharprecruitment.se eller Zarina Virsholm på tel. 0733 - 99 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

 

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från BDO

Alla jobb hos BDO

Liknande jobb Director inom fåmansföretagsbeskattning till BDO i Stockholm