BDO 3 st lediga jobb hos BDO

Alla jobb hos BDO

Visar annonser 1 till 3


1
Tillbaka till första sidan

Välkommen till BDO

Om oss

I våra ögon går det mesta att göra. Har du ett mål, kan vi hjälpa dig att uppnå det. Vi har själva gått från ett enmansföretag till en organisation på 450 anställda, kontor på ett 20-tal orter i Sverige och en del i BDO International.

Med våra många lokala kontor sitter vi bredvid dig, var du än är. Alltid beredda att agera bollplank när du behöver oss. Oavsett om det gäller rådgivning, revision, skatt eller företagsservice. Med erfarenhet, bredd och kontakter som stäcker sig långt utanför Sveriges gränser.

Välkommen möjligheter.

Det som gör oss på BDO unika är våra medarbetare. Vi är rådgivare som kan din bransch. Vi finns här för att stödja dig och ditt företag till framgång. Tillsammans ska vi addera värde till din verksamhet. Vi är själva företagare, och förstår de utmaningar och möjligheter som du möter i den dagliga verksamheten.

Våra medarbetare får tidigt ett stort ansvar i sina kunduppdrag. Redan i rekryteringsprocessen tar vi stor hänsyn till personliga egenskaper som vi tycker är viktiga för dig som kund, t.ex. framåt­anda, proaktivitet och engagemang. Våra medarbetare har hög kompetens inom sina respektive områden. Och det som skiljer BDO-medarbetarna från konkurrenterna är att vi är mer sociala, positiva och drivna rådgivare som är lyhörda och alltid ligger steget före. Vi gör det vi är bra på. Så kan du göra det du är bra på.