Badenoch & Clark

Jurist till nya tunnelbanan

Jurist till nya tunnelbanan

Stockholms läns landsting genomför just nu den största satsningen på utbyggnad av kollektivtrafiken sen 70-talet.

 

Vill du vara med i det unika arbetet med att bygga ut tunnelbanan med två mil spår och 11 nya stationer?

 

Om du är intresserad av samhällsbyggande och vill jobba i en miljö med mycket driv och hög kompetens är vi rätt arbetsplats för dig.

 

 

Vilka är vi?
Landstingets förvaltning för utbyggd tunnelbana ansvarar för hela genomförandet av nya tunnelbanan, från planering och projektering till färdigställd tunnelbana.

 

Vi började jobba i mars 2014 och nu i höst är det äntligen dags för byggstart. Vi är runt 150 medarbetare, både anställda och konsulter, som arbetar tillsammans i öppna, ljusa lokaler på Norra stationsgatan 69.

 

 

Vårt erbjudande
Du får vara med och bygga framtidens kollektivtrafik, i ett unikt projekt som ger stockholmarna snabba, smidiga och klimatsmarta resor. Under byggtiden kommer vi att påverka tiotusentals stockholmares vardag.

 

Vår verksamhet engagerar och berör många människor och det vi bygger kommer att sätta avtryck på Stockholm i många generationer. Vi brukar säga att vi gör avstånden mindre när Stockholm blir större.

 

Du får arbeta i en miljö med många kunniga och drivande kollegor, där vi tillsammans skapar förutsättningarna för att lösa många komplexa problem och frågeställningar. Vi är en utpräglad projektorganisation, vilket innebär att verksamheten hela tiden förändras och det går ofta fort.

 

Vi jobbar mycket, men sällan övertid och du har stora möjligheter att själv planera och styra din arbetstid.

 

 

Vad ska du göra?
Du kommer att stötta förvaltningen i juridiska frågor rörande kommunallagen, ärendeberedning, registratur och dokumenthantering. Informationssäkerhets- och säkerhetsskyddsfrågor är också viktiga och här kommer du att arbeta tillsammans med vår säkerhetschef.

 

Du blir även förvaltningens dataskyddsombud och stöttar förvaltningen i hanteringen av personuppgifter.

 

Du kommer att samarbeta med förvaltningens jurist på upphandlingsenheten som arbetar med bl.a. entreprenadrätt, fastighetsrätt och upphandlingsrätt. Det finns också möjlighet att samarbeta med andra jurister inom landstinget.

 

Du kommer att tillhöra Avdelning verksamhetsstyrning, tillsammans med ett kompetent gäng inom bland annat ekonomi, IT, säkerhet och kommunikation.

 

 

Vem är du?
Du är bra på att bygga relationer och att kommunicera, du är lösningsinriktad och en god pedagog. Du är duktig på att självständigt driva ärenden och göra prioriteringar.

 

Ibland är det mycket att göra och det är viktigt att du lägger fokus på rätt saker.

 

Du vill arbeta med kommunalrätt, förvaltningsrätt, dataskydd, GDPR, offentlighet och sekretess.

 

Du har juristutbildning och några års erfarenhet av juridiskt arbete, gärna inom kommun eller landsting. Det är ett plus om du har erfarenhet av personuppgiftslagen och är bekant med GDPR och säkerhetsskyddslagstiftningen.

 

Har du arbetat med offentliga upphandlingar är det meriterande.

 

 

Är du vår nya jurist?
Låter rollen som klippt och skuren för dig? Då vill vi gärna ha din ansökan. Urvalet startar i augusti och vi kommer att hålla intervjuer löpande, vilket innebär att vi tillsätter tjänsten så fort vi har hittat rätt person.

 

I den här rekryteringen samarbetar Stockholms läns landsting med Badenoch & Clark.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Magnus Rude på tel 073 684 72 07 eller mejl magnus.rude@badenochandclark.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Badenoch & Clark

Alla jobb hos Badenoch & Clark

Liknande jobb Jurist till nya tunnelbanan