Avesta kommun

Sjuksköterskor

Om arbetsplatsen

Vi är målmedvetna – Något fantastiskt händer nu i Avesta! 
Avesta kommun är mitt i ett stort utvecklingsarbete där alla är med och bidrar med kompetens och engagemang. Vi är handlingskraftiga, professionella och vi bygger tillit. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

På Avesta kommuns omsorgsförvaltning arbetar vi efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Vi ska se, förstå och visa respekt för det unika. Vi erbjuder alla anställda heltid med möjlighet till deltid. 

Enheten för sjuksköterskor inom Avesta kommun består av ett gäng kompetenta, dedikerade och ansvarstagande medarbetare och i höst behöver vi blir fler! 
Vi är övertygade om är att det finns sjuksköterskor som, precis som vi, vill vara med och bidra, lyfta och inspirera till nästa generation av kompetens inom hälso- och sjukvårdsyrket. Sjuksköterskor som verkligen älskar att jobba med äldre och de mest sjuka som behöver din hjälp. 

Annonsen riktar sig både till dig som vill jobba dag/- eller natt-tjänst, du anger i ansökan vilket som intresserar dig mest. Vi önskar en trevlig sommar och ser fram emot att du kanske blir en av oss i höst! 

Arbetsuppgifter

Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska i Avesta kommun ansvarar du för Hälso- och sjukvårdsinsatser inom hemsjukvård eller vid våra vård- och omsorgsboenden inom äldreomsorg, LSS, psykiatri eller korttidsvård. Vi bedriver avancerad hälso- och sjukvård med teknisk apparatur och med patienter i alla åldrar, även barn. 

Vårt dagliga arbete bygger på väl utarbetade och tydliga rutiner. Du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter i form av patientbedömningar och åtgärder men agerar även i samråd med läkare. När frågor uppstår är arbetsmiljön prestigelös och det finns alltid någon att fråga. 
Under jourtid arbetar vi med sjukvårdsinsatser i hela Avesta kommun. I praktiken blir det ibland snabba puckar med samordning av behov och insatser, men tillfredsställelsen när vi får ihop det är sen desto större. 
Som sjuksköterska nattetid handleder du undersköterskor i svårare omvårdnadsituationer runt om på våra boenden. Du ser det som självklart att med din kunskap och kompetens, vara den trygga länken i vårdkedjan nattetid. I vårt natt-team samarbetar två sjuksköterskor per natt om de arbetsuppgifter som finns, planerade, akuta eller hembesök på uppdrag från 1177. Vissa nätter är lugna, andra nätter kan arbetstempot och behovet av samordning vara desto högre. 

Hos oss blir du direkt delaktig i arbetet med att utveckla och förbättra vår Hälso- och sjukvårdsorganisation. Det innebär att du har en röst och kan förbättra organisationen, din arbetsplats och deltar i samverkan med Landstinget. Vi vill helt enkelt ha en väl fungerande vårdkedja och där är du viktig.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning såsom distriktssköterska alternativt Vård av äldre, är meriterande. Har du tidigare erfarenhet av hemsjukvård och/eller kommunal hälso- och sjukvård värderas det också högt. Men du är även välkommen att bygga din erfarenhet hos oss. 

Du arbetar självständigt men har också förmågan att samarbeta med omvårdnadsteamet runt patienten. Tempot kan stundvis vara högt och arbetsuppgifterna kräver skärpa. Du har förmågan att behålla lugnet även i pressade situationer och kan fatta snabba, kloka beslut. Att vara fokuserad samt kunna strukturera och prioritera arbetet med tvära kast är också personliga kompetenser som vi ser är viktiga. 

Vi använder dokumentationssystemet Procapita och dator är ett viktigt arbetsredskap. Du behöver därför ha goda datakunskaper och erfarenhet av att dokumentera. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift. 

B-körkort är ett krav eftersom bilkörning med kommunens bilar ingår i tjänsten. 

Urval kan ske löpande under annonseringstiden.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Referensnummer: C20332/2018

 

Övrigt

Förmåner 
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Avesta

Kategorier : Offentliga jobb Sjuksköterska


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Sjuksköterskor