Avesta kommun

Mätningsingenjör

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta! 
Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas. År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Nu går vi in mot upploppet på vår resa mot 2020. Vi gör det tillsammans – vill du vara med? 

Västmanland-Dalarna miljö- och byggförvaltning är en sammanslagning av Avestas, Fagerstas och Norbergs miljö- och byggförvaltningar. Den gemensamma förvaltningen, med Avesta som värdkommun, har verkat sedan januari 2006. Förvaltningen lyder under en kommungemensam politisk nämnd, V-Dala miljö- och byggnadsnämnd med representation från alla tre kommuner. Från den gemensamma förvaltningen med enheterna plan & bygg, miljö, kart & mät samt administration verkar förvaltningen i en region med drygt 42 000 invånare. Förvaltningen står inför spännande utmaningar inom samhällsplaneringen i de tre kommunerna. Kart- och Mätenheten står i samband med detta inför flera stora teknikskiften den närmsta tiden. 

V-Dala miljö- och byggförvaltning söker, med placering vid det gemensamma kontoret i Avesta, en mätningsingenjör.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett arbete med omväxlande uppgifter och frihet under ansvar, där du utför mätningstekniska uppdrag självständigt. Du kommer bland annat att arbeta med: 

-Mätningstekniskt arbete 
-Förrättningsförberedelser 
-Produktion av grund- och nybyggnadskartor m m 
-Delta i utvecklingsarbetet av GIS 

Tjänsten innebär i första hand mätningstekniskt arbete i fält men även kartproduktion i CAD-miljö. Arbetsuppgifterna kan i viss utsträckning formas efter sökandens kvalifikationer och intresse.

 

 

Kvalifikationer

Du har i denna roll grundläggande kunskaper om mätning och karthantering. Du har högskoleutbildning inom MBK-området eller motsvarande utbildning inom relevant område, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har också praktisk erfarenhet av mätningsteknik. Det är en stor fördel om du behärskar CAD och Geo samt har kunskaper inom fastighetsrätt och fastighetsbildningsteknik. 

För dig är det naturligt att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Har du även stort intresse för den tekniska utvecklingen inom branschen är det värdefullt. Att arbeta och leverera kvalitetsmedvetet är viktigt för dig. 

Du är tillmötesgående och har en god samarbetsförmåga som bidrar positivt till gruppdynamiken både på enheten och på förvaltningen i stort. Du har ett serviceinriktat sätt och är trevlig och lugn i ditt bemötande av andra människor. 

Du behärskar det svenska språket väl, i både tal och skrift. 

Du använder bil i tjänsten så B-körkort, med manuell växellåda, är ett krav.

Erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde efter överenskommelse.

Referensnummer: C27238/2019

 

 

Övrigt

FÖRMÅNER 
Hos oss har du friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym alla dagar i veckan samt fria bad i kommunens badhus. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-05-12

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Mätningsingenjör/MBK-ingenjör

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Kontakt

Ulf Lademyr

Kart- och mätchef

0226 - 64 50 71

ulf.lademyr@avesta.se

 

Johan Ågren

Mätningsingenjör

0226 - 64 55 80

johan.agren@avesta.se

 

Fackliga företrädare

Leif Markfjärd, Vision

Miljöinspektör

0226-64 51 93

leif.markfjard@avesta.se

 

Peter Granqvist, SACO

Planingenjör

0226-64 51 69

peter.granqvist@avesta.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 maj . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 17 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Offentliga jobb Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Mätningsingenjör