Areim

Erfaren paralegal till Areim i Stockholm

Vi på Areim är nordiska fastighetsägare och fondförvaltare med kontor i Stockholm, Oslo och Helsingfors. I 15 år har vi förvaltat fonder åt några av världens största institutionella investerare. Vi har levererat en god avkastning till våra investerare på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Det har vi kunnat göra tack vare våra innovativa och duktiga medarbetare som har ett starkt track record i att hitta intressanta projket, genomföra transaktoner och utveckla fastigheter.

Kort fakta om Areim:
• Nordisk fastighetsägare och fondförvaltare med 16 mdkr under förvaltning
• Äger och förvaltar kontors- och handelsfastigheter samt bostäder
• Äger bl a fastigheterna: SWECO-huset och DN-s
krapan i Stockholm, Hansa i Malmö, Kravattitedas och Atomitie i Helsingfors
• Kontor i Stockholm, Helsingfors och Oslo
• Förvaltar fonder för Infranode AB
• Ca 60 medarbetare

Läs mer om oss på
www.areim.com

Den goda relation vi bygger till våra hyresgäster, investerare och samhället i stort, den börjar här på kontoret, på Areim.
Nu söker vi en erfaren paralegal till vårt kontor i Stockholm.
 

Dina arbetsuppgifter
För oss på Areim är det betydelsefullt att ha en arbetsplats där man får utrymme att visa sin kompetens, kan testa sina idéer och hela tiden ges möjlighet att utvecklas. Vi pratar ofta om att vår affärsidé bygger på att det vi skapar idag ska vara minst lika bra för framtiden. På samma sätt vill vi att det ska finnas en balans när det kommer till jobbet vi utför. Att vi ska må bra när vi arbetar, att vi värnar sunda arbetstider och respekterar och är rädda om varandra.

Som paralegal på Areim kommer du att stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av frågor. I arbetet ingår bl a:
- Bolagsadministration – löpande hantering av koncernens bolag och relevanta frågor
- Att stötta organisationen inom KYC och AML och andra regulatoriska frågor
- Avtalsadministration, organisation och strukturering
- Kontakt och korrespondens med relevanta myndigheter och klienter
- Arbeta med sökning och sammanställning av information i t.ex. Word och Excel, göra presentationer i PowerPoint
- Protokollföring

Vi är också medvetna om att alla har olika behov för att kunna prestera som allra bäst och därför finns en stor flexibilitet och frihet i hur man lägger upp sitt arbete.

Hos oss kommer du att få möjlighet att vara med och vidareutveckla verksamheten. Här har du möjlighet att forma och skapa det du tycker är utvecklande både för dig själv och för bolaget. Du kommer att rapportera till COO.

För att passa in i organisationen och rollen gillar du att arbeta självständigt och verksamhetsnära på ett initiativtagande sätt. Du måste vara nyfiken, öppen och gilla en driven kultur. Som person är du orädd, engagerad, prestigelös och självständig.


Utbildning och erfarenheter
Vi söker dig som har examen med inriktning på ekonomi, juridik eller paralegal samt relevant arbetslivserfarenhet från byrå och/eller bolag.

Då vi är en platt, snabb och flexibel organisation är det viktigt att även du är prestigelös, öppen och affärsdriven. Du bör vara stresstålig och gilla att arbeta proaktivt och självständigt.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information om företaget och/eller tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på tfn: 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag.


Ansök nu

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Areim

Alla jobb hos Areim

Liknande jobb Erfaren paralegal till Areim i Stockholm