Alimak Group

Redovisningsekonom med helhetsansvar

Du är redovisningsekonom och gillar att arbeta med helheten inom redovisning. Då är det här din chans att ta steget fullt ut och bli ansvarig för företagets ekonomi och redovisning. Din uppgift blir att arbeta med upprättande av bokslut, årsredovisning, deklaration och analyser, ta fram budgetar och prognoser samt löpande sköta hela månadsbokslutet i koncernrapporteringen. Dessutom ingår att sköta det dagliga jobbet med löpande bokföring, reskontran, betalningar med mera. 
I din position kommer du också att vara bollplank och stöd till övriga såväl på huvudkontoret som i globala koncernen.

Din profil

Du trivs med att ta ett helhetsansvar och gillar strukturer. Du har förmåga att utarbeta och etablera processer för att underlätta och säkerställa kvalitet i arbetet så att även uppföljningen fungerar på ett smidigt sätt. Som person är du energisk och balanserad, socialt effektiv och nyfiken. Du har en känsla för de viktiga detaljerna samtidigt som du upplever tillfredställelse att hela tiden vara med och utveckla vardagen. Du har ett arbetssätt som innebär att du kan hantera flera bollar i luften och på samma gång ha tålamod att svara dem som söker ditt stöd.

Utbildning och erfarenhet

Du har arbetat ett antal år med redovisningsarbete och avslutat minst ett komplett bokslut på egen hand så att du känner dig trygg med självständigt bokslutsarbete. Att du behärskar engelska i både tal och skrift är ett krav.

Om företaget

Alimak Group är en börsnoterad världsledande leverantör av vertikala transportlösningar för industri- och byggsektorn i mer än 100 länder. Gruppens produkter och lösningar saluförs under varumärkena Alimak Hek, CoxGomyl, Manntech och Avanti. Alimak har mer än 67 000 hissar, plattformar, servicehissar och BMU-enheter installerade runt om i världen. Alimak grundades 1948 i Skellefteå, har sitt huvudkontor i Stockholm, 12 produktionsanläggningar i 8 länder och 2 400 anställda globalt.

Lön

Marknadsmässig

Anställningsform

Heltid, tillsvidare

Övrigt

Placeringsort: Brunkebergstorg 5, 111 51 Stockholm

Kontakt

Rekryteringen genomförs av ISSY Personal och Rekrytering AB. 
Kontakta Evangelos Voglis per telefon 070-8398 226, för mer information.
Ansökan senast den 24:e maj 2018, via www.issypersonal.se med ett CV och personligt brev.

Kontaktperson(er)

Evangelos Voglis

0708 398 226

voglis@issypersonal.se 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-04-24

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Alimak Group

Alla jobb hos Alimak Group

Liknande jobb Redovisningsekonom med helhetsansvar