Alimak Group

Business Controller

Den här tjänsten passar dig som ser en utmaning i att arbeta internationellt och samtidigt ha möjlighet att djupdyka i lokala marknader och enheter för att få ett helhetsperspektiv. I din roll som Business Controller är ditt ansvar att följa och analysera det lokala bolagets utveckling och lönsamhet koncernens centrala målsättningar. Många affärer drivs i projektform där det är viktigt att du sätter dig in i och förstår projekten för att kunna vara ett beslutsstöd för både projekten och för den operativa ledningen.

 

I dina arbetsuppgifter ingår att vara med i framtagandet av den strategiska plane och du kommer att vara en viktig del i utvecklandet av budgetarbetet och även i framtagandet av prognoser samt operativa status rapporter för såväl affärsområden som länder. Du kommer också att delta i de viktigaste projektgenomgångarna.

 

Som Business Controller rapporterar du antingen direkt till koncernens Head of Business Control eller till en global Business Area Manager.

 

Profil och personliga egenskaper

Du har lätt att komma in i olika kulturer och smälter snabbt in i sammanhanget. Att hantera olika människors karaktärer är inga problem för dig tack vare din analytiska förmåga och ditt fokus på målet. Du är en god lyssnare och kan arbeta med flera uppgifter samtidigt. Av omgivningen upplevs du som socialt kompetent, engagerad och balanserad. Du ser till helheten men kan också hantera viktiga detaljer. Att var i olika miljöer, resa och möta andra människor ger dig energi.

 

Utbildning och erfarenhet

Du har en eftergymnasial examen och ett antal års erfarenhet av att arbeta som controller gärna i en internationell miljö. Du är van att arbeta med modeller och analyser. Att du behärskar engelska i både tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du behärskar fler språk.

 

Om företaget

Alimak Group är en börsnoterad världsledande leverantör av vertikala transportlösningar för industri- och byggsektorn i mer än 100 länder. Gruppens produkter och lösningar saluförs under varumärkena Alimak Hek, CoxGomyl, Manntech och Avanti. Alimak har mer än 67 000 hissar, plattformar, servicehissar och BMU-enheter installerade runt om i världen. Företaget grundades i Skellefteå 1948. Huvudkontoret är placerat i Stockholm. Globalt finns 12 produktionsanläggningar i 8 länder med

2 400 anställda.

 

Lön

Marknadsmässig

 

Anställningsform

Heltid, tillsvidare

 

Placeringsort

Brunkebergstorg 5, 111 51 Stockholm

 

Kontakt

Rekryteringen genomförs av ISSY Personal och Rekrytering AB.

Kontakta Evangelos Voglis per telefon 070-8398 226, för mer information.

Ansökan senast den 24:e maj 2018, via www.issypersonal.se med ett CV och personligt brev.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Alimak Group

Alla jobb hos Alimak Group

Liknande jobb Business Controller