ADN Law Advokatfirma

Biträdande jurist till ADNs bank- och finansgrupp

ADN Law är en affärsjuridisk byrå med specialisering inom bolagsrätt, kommersiella avtal, bank och finans, arbetsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt, IT-immaterialrätt, tvistelösning samt agent- och återförsäljarrätt.. Vi biträder såväl svenska som utländska – företrädesvis nordeuropeiska – klienter och är medlem i det internationella nätverket Lawyers Associated Worldwide (LAW).

 

Mer information om oss finns på www.adnlaw.se.

 

Nu växer vi ytterligare och söker en biträdande jurist till vår bank- och finansgrupp med ca 2 års relevant arbetslivserfarenhet.

 


Beskrivning

ADN Law befinner sig i en expansionsfas och ser en stabil ökning i tillströmningen av ärenden. Som biträdande jurist hos oss kommer du arbeta brett med både compliancefrågor och finans- och bolagsrätt. Vi ger dig möjlighet att utvecklas och växa i en dynamisk och spännande miljö där du kommer att arbeta nära och under handledning av byråns mer seniora advokater. 

 

Som person är du självständig, initiativrik och gillar utmaningen i komplexa frågor. Vidare är du mycket noggrann, utåtriktad, driven och har hög integritet men är samtidigt prestigelös. Hos oss drar alla upp skjortärmarna och kör. Du ser en framtid som advokat med inriktning på ett eller flera av de rättsområden som byrån arbetar med. Det är viktigt att du ska tycka om att hålla utbildningar och tycka om att stå inför publik.

 


Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har svensk juristexamen och gärna avslutat notarietjänst. Du bör ha ett uttalat intresse för compliancefrågor och meriterande är om du även har arbetat med GDPR. Du måste kunna arbeta obehindrat på såväl svenska som engelska.

 


Ansökan och kontaktuppgifter

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att TRYCKA HÄR

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Ron Cohen på ron.cohen@sharprecruitment.se eller på telefonnummer 073 518 51 88.

 

 

Om Sharp Recruitment

Sharp Recruitment är specialiserad på search, rekrytering och bemanning av jurister och specialister inom områden som compliance, skatt, arbetsrätt, bygg- och fastighetsrätt m.fl. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen.

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från ADN Law Advokatfirma

Alla jobb hos ADN Law Advokatfirma

Liknande jobb Biträdande jurist till ADNs bank- och finansgrupp