Adacta Advokatbyrå

Adacta Advokatbyrå söker fler affärsjurister

Som ett led i vår expansion söker Adacta Business Malmökontor fyra advokater/biträdande jurister.

Om Adacta Advokatbyrå

Adacta Business är en del av Adacta Advokatbyrå, med kontor i Malmö, Köpenhamn, Lund, Trelleborg och Karlskrona. Advokatbyråns Malmökontor har idag ca 25 anställda. Vårt arbetsmotto är att alla är vår viktigaste klient.

Adacta Advokatbyrå är sedan 2004 en sann fullservicebyrå och vår business-sektion företräder främst små och medelstora företag. Vårt huvudkontor är beläget i nyrenoverade och fräscha lokaler i centrala Malmö. Adacta Advokatbyrå har blivit utsedd till Gasell tre år i rad.

Adacta Advokatbyrå har en drivande företagskultur där medarbetarna får utvecklas inom de rättsområden de brinner för. Vi har en modern organisation med korta beslutsvägar och våra medarbetare får tidigt klientkontakt och ett stort ansvar för sina arbetsuppgifter. Visionen är att vara Sveriges bästa arbetsplats. För mer information se www.adacta-law.se

Om tjänsten

Adacta Business erbjuder dig spännande utmaningar och arbetsuppgifter samt en möjlighet att utvecklas och att bli ännu bättre på det du älskar att göra.

Som medarbetare på Adacta Business kommer du ingå i ett drivet och kreativt team som har kul tillsammans, både på och utanför arbetsplatsen.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och du kommer bland annat arbeta med avtalsskrivningar, tvistlösningar och associationsrätt.

Om dig

Du är businessminded och hungrig, med ett affärsjuridiskt intresse och passande inriktning på din juristutbildning. Du är även driven, ansvarstagande och har lätt för att arbeta självständigt och hitta egna lösningar.

Tingsmeritering samt tidigare erfarenhet från advokatbyrå är meriterande, men inget krav.

För mer information om tjänsten kontakta advokat Magnus Hermansson på magnus.hermansson@adacta-law.se

Välkommen med din skriftliga ansökan, CV samt relevanta betyg och referenser till info@adacta-law.se 

Sista ansökningsdag är den 25 februari 2018.

 

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Adacta Advokatbyrå

Alla jobb hos Adacta Advokatbyrå

Liknande jobb Adacta Advokatbyrå söker fler affärsjurister