Aaron Sprint

Vi söker en erfaren fastighetscontroller!

Fastighetscontroller

Brinner du lite extra för budget och prognos, fastighetsportföljer och rapportering? Vill du arbeta i ett av Sveriges friskaste företag? Nu söker vi en fastighetscontroller med goda kunskaper i redovisning och ekonomistyrning som delar vår kunds passion för barnens bästa.

 

Rollen som fastighetscontroller

Som fastighetscontroller är du ett stöd till förvaltare och enhetschefer inom fastighetsekonomiska frågor. Du ingår i ett team om 12 personer där du har ett nära samarbete med framför allt förvaltare och chefer på fastighetsavdelningen och övriga controllers inom bolaget.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Ansvarar för samordning och övergripande uppföljning av budget, prognos och bokslut inom resp. fastighetsportfölj

• Ansvarar för förebyggande planering och utveckling av rutiner gällande fastighetsekonomisk uppföljning på avdelningen

• Ansvarar för framtagning av komplexa ekonomiska rapporter, investeringsanalyser samt avkastningsbedömningar på uppdrag av förvaltare/FOC

• Ansvarar för övergripande planering gällande utbildning inom ekonomiska rutiner på avdelningen

• Är superuser i redovisnings- samt budget- och uppföljningssystemen

• Deltar i företagsövergripande utvecklingsarbete avseende ekonomi

 

Man kommer att inneha sin 6 månaders provanställning via Aaron Sprint för att sedan övergå till en tillsvidareanställning hos vår kund. 

 

 

Vem är du?

Som fastighetscontroller behöver du vara lösningsorienterad, strukturerad och analytisk. Du har lätt för att samarbeta med andra och bygga relationer över avdelningsgränserna, samtidigt som du kan arbeta självständigt i att utveckla och implementera rutiner och arbetssätt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

 

Vidare ser vi att du har:

• Universitets- eller högskoleutbildning i ekonomi eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig

• Goda kunskaper inom redovisning och ekonomistyrning

• Cirka 5 års erfarenhet av samordning av budget- och prognosarbete inkl. minst 2 års erfarenhet av redovisningsarbete

 

Vidare är det meriterande om du har utbildning eller praktisk erfarenhet av hyresjuridik, erfarenhet inom fastighetsekonomi och/eller har arbetat inom offentlig verksamhet.

 

Det är även meriterande om du har arbetat med investeringsanalyser och ekonomi uppföljning av fastighetsportföljer, samt om du har erfarenhet av redovisningssystemet Agresso.

 

 

Om Aaron Sprint

Aaron Sprint är tillsammans med sin systerverksamhet, Sharp Recruitment & Consultants, två av landets mest nischade och specialiserade rekryterings- och konsultbyråer inom sina respektive områden (vilka är Legal, Compliance, Risk, AML, Tax, Finance och Life Science).

 

Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men vi har även kontor och verksamhet i Tel Aviv och Paris. Vi genomför cirka 500 rekryteringar per år och har över 500 konsulter i vårt nätverk.

 

Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella bolag i varierande branscher. Många återfinns i start-ups inom tech, inom IT och medicin samt bland banker och andra finansiella aktörer. Ofta genomförs även rekryteringar i andra länder, däribland Frankrike, Israel, USA och Schweiz. Kund- och kandidatfokus är kärnan i verksamheten.

 

Vi vill ständigt vara à jour och kunna erbjuda såväl seniora som juniora konsulter en möjlighet att ta sig vidare i sina karriärer. Vi vill därför få kontakt med just dig och höra mer om ditt nästa steg.

 

Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Fredrica Appelqvist på +46 703 365 925 eller maila fredrica.appelqvist@aaronsprint.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Aaron Sprint

Alla jobb hos Aaron Sprint

Liknande jobb Vi söker en erfaren fastighetscontroller!