Aaron Sprint

Seniora redovisningskonsulter till innovativ byrå!

Om företaget

Vår kund är ett familjeföretag grundat år 2010. De har kontor i Sverige, Finland och i Estland. Vår kund består utav 400 medarbetare samt har över 2000 kunder i många olika branscher. De erbjuder tjänster inom redovisning, löneadministration, affärsutveckling och finansiering samt analys- och systemlösningar.

 

Om tjänsten

I arbetet som erfaren redovisningskonsult arbetar du mångsidigt med olika uppgifter kopplat till dina kunders ekonomiförvaltning. Uppgifterna innefattar allt från verksamhetsanalyser, redovisning, upprättande av period- och årsbokslut samt beskattningsfrågor. Kundarbete är en viktig del av ditt arbete och därmed trivs du i en roll där kommunikation, rådgivning och rapportering gentemot kunden är en central del av din vardag. Som erfaren redovisningskonsult är du trygg i din egen kompetens och du trivs i en roll där du handleder dina juniora kollegor och hjälper dem växa i sitt arbete.

 

Vi söker dig som kan tänkas arbeta i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Malmö eller Åland.

 

Din profil

• Du har en adekvat högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi

• Du har minst 5 års erfarenhet av mångsidigt ekonomi- och redovisningsarbete

• Du har flera års erfarenhet av att självständigt upprätta period- och årsbokslut samt upprättande av årsredovisningar, skatteberäkningar och inkomstdeklarationer

• Tidigare konsulterfarenhet är meriterande

 

Arbetet förutsätter flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

 

Som person är du driven, social och engagerad. Du är prestigelös och trivs i en öppen arbetsgemenskap där alla hjälps åt och stöttar varandra. Du vill aktivt utveckla din kompetens och arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt. Du är van att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö och är flexibel i ditt arbete. Du har tidigare erfarenhet av olika system och lär dig snabbt nya system. Erfarenhet av system som NetSuite, Fortnox, Monitor, Capego samt Wolters Kluwer skatt ses om en merit.

 

Aaron Sprint sköter denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Fredrica Appelqvist på +46703 365 925 eller maila fredrica.appelqvist@aaronsprint.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 2 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Aaron Sprint

Alla jobb hos Aaron Sprint

Liknande jobb Seniora redovisningskonsulter till innovativ byrå!